smth
Iereibusi sieviete vēlas pārliecināties, vai var vadīt tramvaju 
13th-Jun-2008 09:33 am
Publicēta: 17:18 12.06.2008.

Rīga, 12.jūn., LETA. Bišumuižas tramvaja galapunktā tramvaja vadītāja kabīnē atradusies reibumā esoša sieviete, kas vēlējusies pārliecināties, vai var vadīt tramvaju, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību sekretāre Inese Tīmane.

Kā pastāstīja Tīmane, RPP Zemgales priekšpilsētas dežūrdaļas darbinieki šodien Bišumuižas tramvaja galapunktā pamanīja tramvaja vadītāja kabīnē esošu personu smēķējam.

Noskaidrojot lietas apstākļus, izrādījās, ka pie tramvaja vadītāja pults sēdošajai sievietei nav vadītāja apliecības un sievietes izelpā jūtama alkohola smaka. Kā paskaidroja pati sieviete, viņa izdzērusi 100 gramus šņabja, uzsmēķējusi cigareti un vēlējusies pārliecināties, vai prot vadīt tramvaju, ko viņas paziņa - tramvaja vadītājs esot atļāvis.

Pārbaudot sievietes personību pēc datubāzes, izrādījās, ka 1967.gadā dzimusī Ļubova nav deklarējusi savu dzīvesvietu Latvijas Republikā. Turpmākai lietas apstākļu noskaidrošanai uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policijas Ceļu policija.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:30 pm GMT.