smth
 
30th-May-2008 12:28 pm
straujiem soljiem klaat leeksho vaarda diena. jaaturpina tradiicija - katraa vaarda dienaa pa pulkstenim ;) pusdienspaaartraukumaa jaapakjiikjeree swatchu maajas lapa ;) varbuut ieraudziishu kaut ko taadu, kas arii shogad skalji mani uzrunaas ;)shogad gan nesanaaks swatchu atvest no shveices :( bet galu galaa - pietiek jau tachu ar divaam reizeem, kad sanaaca ;)
it kaa meegjinu shobriid naakt pie praata.. pieci pulkstenji tachu jau ir... kam man sesto? bet.. nu, nevaru es ar vienu visu laiku staigaat.. pulkstenjus, ko uzlikt uz rokas, no riita izveelos atbilstoshi garastaavoklim :) un bez pulkstenja vairs nemaz neprotu dziivot ;) kaut kaa mobilaa telefona pulksteni neuztveru kaa pulksteni. taa iekaarta domaata zvaniishanai, nevis laika luukoshanai :)))
Comments 
30th-May-2008 01:34 pm
citi mēģina maksimizēt mobiļņiku pielietojumu - mūzika, "foto", kalendāris, grāmata un vēl nezkas. Tu pat pulskteni neskaties...
30th-May-2008 01:43 pm
es esmu sapratusi, kas tas, kas man telefonaa ir vajadziigs:
1) modinaataaja funkcija;
2) zvaniishanas funkcija;
3) interneta funkcija;
4) iiszinju funkcija.

usjo. vairaak neko nevajag :D
31st-May-2008 03:05 am
iekļaujot internetu - tas jau ir daudz
31st-May-2008 05:44 am
nu, nezinu, vai ir daudz ;) bet jebkuraa gadiijumaa esmu sapratusi, ka speju iztikt bez tik daudz lietaam telefonaa ;) veel jo skaidraak to sarpatu tagad, kad atgriezos pie vecaa telefona, kas pirkts 2003.gadaa.. ne tur kaut kaada krutaa polifonija, ne tur megakraasains ekraans... vienkaarshi vecais labais siemens m55 :P i nekas nepietruukst ;) viss, kas man nepiecieshams, arii shajaa vecajaa telefonaa ir ;) un ar to man pilniigi pietiek ;)))
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:24 pm GMT.