smth
Commenting To 
15th-Jan-2007 03:15 pm - Rīgā joprojām traucēta tramvaju satiksme
Publicēta: 14:45 15.01.2007.

Rīga, 15.janv., LETA. Šodien apmēram uz stundu bija atjaunota 5. un 9.maršruta tramvaju satiksme, tomēr pašlaik tā atkal ir ierobežota, aģentūru LETA informēja Rīgas Satiksmes vadības centra operators Jānis Vahers.

Neskatoties uz to, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras speciālisti aģentūru LETA informēja, ka šodien ūdens līmenis Daugavā ir krities par aptuveni 150 centimetriem un pašlaik ir 91 centimetru virs normas, Ganību dambis atkal ir applūdis, tādēļ tramvaju satiksme tajā nav iespējama.

5.tramvajs kursē no Iļģuciema līdz Pētersalas ielai, bet 9.tramvajs - no tirdzniecības centra "Dole" līdz Pētersalas ielai.

LETA jau ziņoja, ka ir atjaunota 24. un 36.a maršruta autobusu satiksme uz Mangaļsalu un Vakarbuļļiem.

Vētras radīto plūdu dēļ iepriekš tika mainīti vairāki Rīgas sabiedriskā transporta maršruti.

Šorīt Rīgā vētras radīto plūdu dēļ bija ierobežota satiksme pie Salu tilta nobrauktuvēm, satiksme bija apturēta Krasta ielā pie Salu tilta un aplī pie Mūkusalas ielas. Satiksme pa Krasta ielu atjaunota ap pusdienlaiku.

LETA jau ziņoja, ka ūdens līmenis Daugavā pēcpusdienā un vakarā saglabāsies 60-80 centimetrus virs normas, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā.

Patlaban ūdens līmenis Daugavā pie Andrejostas ir par 91 centimetru augstāks, nekā ierasts, un turpina kristies. Naktī uz otrdienu ūdens līmenis atkal varētu paaugstināties, tomēr tas nepārsniegs 150 centimetrus virs normas, prognozēja sinoptiķi.

Naktī uz otrdienu piekrastes rajonos atkal gaidāma vētra, tās laikā rietumu, dienvidrietumu vēja ātrums sasniegs 20-24 metrus sekundē, bet pārējā Latvijā - 15-19 metrus sekundē.

Jau ziņots, ka šonakt ūdens līmenis pie Andrejostas par 240 centimetriem pārsniedza normu. Rīgas jūras līča ziemeļos vēja ātrums sasniedza orkāna spēku - 33 metrus sekundē, bet Liepājas un Ventspils ostā - 32 metrus sekundē. Rīgā, Daugavgrīvā, vēja ātrums naktī sasniedza 29 metrus sekundē.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 15th 2024, 5:21 am GMT.