smth
 
18th-Mar-2008 10:37 am
shodien mani piemekleejushas shaubas. skatu projektu un ir bail.. bail, ka varu palaist kaut ko buutisku.. bail, ka saskanjoshu to, ko patiesiibaa nedriiksteetu saskanjot.. un tajaa pat laikaa bail, ka varu piekasiities tur, kur patiesiibaa var arii nepiekasiities...pie katra aizdomiigaa vaardu salikuma pielieku jautaajuma ziimiiti un pierakstu, ka jaanocheko, kaa tas ir taadaa vai citaa dokumentaa, ka jaasaliidzina tas, kaa tas viss kopaa liimeejas vienaa lielaa bildee..
var jau buut, ka shaubas nav nemaz tik sliktas shajaa gadiijumaa. piesardziigi buushu paarbaudiijusi daudzas lietas, tomeer.. tomeer pashai shobriid shkjiet, ka shaubas noraada uz neprofesionalitaati. pashai shkjiet, ka profesionaalji neshaubaas un uz visiem jautaajumiem speej atbildeet neminstinoties, ka vinjiem visas atbildes ir galvaa un nav jaalasa papildus shis vai tas..
var jau buut, ka shiis manas shaubas radushaas peedeejaas nedeeljas notikumu deelj... jo ir sajuuta, ka taa siena, kas tevi ir sargaajusi un palidzeejusi, ir sagrauta.. palikushi gruveshi.
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:20 am GMT.