smth
Alūksnē akcijā ielu bedres piepildīs ar ziediem 
14th-Mar-2008 02:37 pm
Publicēta: 12:56 14.03.2008.

Valmiera, 14.marts, LETA. Rīt, 15.martā, Alūksnē Lielā Ezera ielas bedres tiks piepildītas ar ziediem, lai tādā veidā aktualizētu nesakārtoto ielu problēmu, aģentūrai LETA pastāstīja akcijas organizators Māris Šļivka.
Sļivka aģentūrai LETA sacīja, ka pilsētas dome cīnās ar bedraino ielu problēmas sekām, nevis cēloni, - bedres reizumis tiek aizlāpītas, bet jauns asfalta segums netiek likts. Ceļi esot kritiskā stāvoklī visā pilsētā.
Pasākuma sākums būs plkst.13, iedzīvotājiem pašiem jāņem līdzi ziedi, ko likt ielu bedrītēs. Ziedi tur atradīsies līdz svētdienas rītam.
Paralēli ziedu akcijai notiks interaktīvais balsojums, kurā iedzīvotāji varēs izteikt savu viedokli par Alūksnes domes darbu, novērtējot to kā labu vai sliktu. Maksa par balsojumu ir santīms, kas būs jāiemet vienā no diviem traukiem atbilstoši savam vērtējumam par domes darbu. Ar santīmiem piepildītos traukus akcijas organizators plāno nodot domē, lai demonstrētu sabiedrības viedokli par domes dabu.
Iesniegums par šīs akcijas organizēšanu tika iesniegts pilsētas domē, - to akceptēja. Par drošību un kārtību akcijas laikā ir atbildīgs organizators.
Akcijā aicināti piedalīties Alūksnes iedzīvotāji.
Ar Alūksnes domes vadību aģentūrai LETA pagaidām neizdevās sazināties.

patiesiibaa jauka protesta akcija ;) ironiska un miermiiliiga ;)
Comments 
14th-Mar-2008 02:46 pm
izraadaas, ka latvieshi speej buut arii miermiiliigi savas neapmierinaatiibas izpaushanaa.. nav noteikti jaagrabina katlinji, jaapmeetaa ar veciem paartikas produktiem vai citaam liletaam :) var tachu arii taa skaisti - ar lakstiem :)
nebriiniitos, ja veel kaads ar vainagu atvilktos :DD
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:13 am GMT.