Patiesība jā, īpaši cilvēkiem, kam jau tā problēmas ar cukuru asinīs:( Padomā pati - cik burkānus Tu vari nograuzt un cik sulā saspied? Pie kam derīgās šķiedrvielas tiek izmestas ārā (vai, kas vēl ļaunāk - saceptas pankūkās). Nu par produktu glikēmisko indeksu jau pati pētīji un visi Tevis nosauktie dārzeņi ir ar augstu indeksu, tb ļoti paceļ cukura līmeni asinīs. Tb ja ir vēlēšanās pacelt savu tauku % un cukuru asinīs, sulas var dzert droši:)
Precīzi vairs neatceros, bet burkānu sulai bija klāt jāpilina eļļa, lai tur tas A vitamīns pareizi sadarās + burkānu sulu nedrīkst lietot pārlieku daudz (es gan nezinu, cik tieši tas ir), jo tā paša A vitamīna dēļ var sanākt problēmas ar aknām. Droši vien jāprasa kādam dietologam.
es pie sevis paļaujos uz organisma saprātu. kad organisms teiks, ka nevajag, tad arī klausīšu viņu. arī tagad redzu, ka ir dienas, kad glāzi no rīta un glāzi vakarā izdzeru. un ir dienas, kad negribas nemaz. un galu galā - nemaz tik ilgi nesanāks tā sulu lietošana - šī nedēļa un tad atkal būs pauze..
es kādreiz burkānu sulu dzēru glāzi katru vakaru kādus 3 mēnešus. Nekas nenotika. Tagad ik pa laikam izspiežu ķirbja sulu ar kādu apelsīnu vai greifrūtu. Vot, no biešu sulas gan man nenormāli dedzināja kuņģi. To man vajadzēja dzert pret mazasinību kādreiz.
oi, es triis meeneshus toch neiztureeshu :) pieriebsies dzert :) es taa kursveidiigi - nedeelju-divas padzeru, tad vairs nevaru dabuut iekshaa ;) bieshu sulu tiiraa veidaa nekad neesmu dzeerusi, to shkjaidu ar aboljiem, burkaaniem. citaadi nekaadi.