smth
 
10th-Feb-2008 10:57 am
gribeeju salikt narcishu un tulpju bildes sheit, lai [info]minija guutu priekshstatu par to, kaa tas dziivee izskataas..:))) duksis uzskatiija, ka neskatoties uz to, ka acis ir miega pilnas, arii vinjai gribas paraadiit sevi :D
taa nu bildes par podiem un duksi :))

taatad shadi izskataas tulpes.. peec dazhaam dienaam siltumaa taas jau krietni pastiepushaas ir un pumpuri saak paraadiities :)

tulpju pods

gaidam briinumu... gaidam uzplaukshanu..

pumpurs

narcise un duksis ;)

narcise un duksis

duksis.. ar narcisi un miegu aciis ;)
duksis

joprojaam - duksis :))

duksis

priekshplaanaa - narcise, kuras izlaushanaas krakshkjus es vienu vakaru dzirdeeju ;)

narcise
Comments 
10th-Feb-2008 11:08 am
ļoti smuks kaķis arī ;)
10th-Feb-2008 11:09 am
kakjis - galvenaa narcise maajaas :)))
10th-Feb-2008 04:22 pm
Hai :))
Nu, skaisti :) i tulpes, i narcises, i kaķis, i bildes :)
10th-Feb-2008 06:00 pm
chau! :)))
skatos un priecaajos par tiem lakstiem ;) divas narcises jau gandriiz uzziedeejushas un divi pumpuri driiz buus valjaa ;) tulpe veel domaa, ko dariit ;)))
nu, un kakjis man vispaar ir lielisks ;)))
11th-Feb-2008 09:48 am
grīda arī smuka:)
11th-Feb-2008 09:54 am
visas kakja mantas centos izgruustiit pa stuuriem, lai kadraa neiekljuust ;) mums jau maajaas ir taa, kaa tiem, kuriem ir beerni :) ar vienu atshkjiriibu, tiem, kam beerni, tiem beernu mantas, man pa maaju kakja mantas ;) visaadas bumbinjas, peliites un kas tik veel ne ;)) duuda gan regulaari taas iedzen gultapakshaa vai diivanapakshaa ;) un es, kad to mantu paliek aizdomiigi maz zem kaajaam. njemu slotas kaatu un velku visu aaraa ;) lai zveeram atkal ir ko ripinaat un stiept man :)
11th-Feb-2008 10:08 am
saprotami man tas ir:) man tā ir ar suņa mantām, domāju, ka ir bērni, kuriem nav tik daudz mantu, kā mūsu sunim. un citreiz viņš speciāli grūž zem gultas, lai mēs, paņemam bateriju, un meklējam, šis priecīgs, un pēc tam atkal ar purnu liek zem gultas
11th-Feb-2008 10:13 am
duudai gan vairaak patiik, ka ar vinju kaads arii paspeeleejas ;) gandriiz katru vakaru ir taa, ka tad, kad ielienu gultaa, shii saak bakstiit kaadu mantu, lai panjemtu to zobos un ienestu man gultaa.. tad nekas cits neatliek kaa vien mest to mantu aaraa no gultas, lai vinja var pakalj skriet un atkal nest man gultaa.. shitaa zveers padauzaas un tad mieriigi var guleet ;)
un tad, kad neviens ar vinju nespeeleejas, vinja pati saak mekleet kaadu jaunu "mantu", ko vareetu pa maaju padzenaat ;) parasti jaunaa 'manta' tiek noskatiita uz galda vai palodzes:)) vakar un shodien no riita 'upuri' tika atrasti uz virtuves galda - vakar valrieksts, shodien zivju eljljas kapsula ;))
11th-Feb-2008 10:15 am
mīļi:)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:24 am GMT.