| Tie mоченые яблоки joprojām ir aktuāla lieta mūsmājās. Vajag rudzu miltus. Medus, sāls, cukurs ir. Āboli arī ieradušies. Tā vien sanāk, ka milti ir vienīgā iztrūkstošā sastāvdaļa. Nez, parastajos rimveidīgajos tādi ir, vai nav? Līdz šim visādus ne-parastus miltus pirku Grauda spēkā. Vispār pēdējos mēnešus trīs-četrus neesmu mājās cepusi maizi, līdz ar to krietni sliktāk pārzinu veikalu miltu plauktus. Nezinu, kāpēc, esam atgriezušies pie Rankas maizes. Un vēl joprojām dikti garšo Rimi Alfas maize ar saulespuķu sēklām. Tomēr domāju, ka tiklīdz kļūs aukstāk, tā atkal sākšu cept mājās maizi, jo man ārkārtīgi patīk maizes un maizīšu smarža mājās. Tā mājīgi un patīkami tad ir... |