smth
 
7th-Feb-2012 09:01 am
kafijas vietā tagad tējas, tējas, tējas.. jau vairs nezinu, kādu gatavot, jo visas sāk pieriebties. kafija parastā veida, pat ar visādām garšvielām un pienu vairs nekārdina. ja nu vienīgi vēl kāds no publisko kafijotavu putains un salds dzēriens vēl varētu patikt. bet visādi citādi - lai sasildītos pārāk daudz tiek šķidrums patērēts. laikam jāsāk vilkt ārā burciņas ar cidoniju sīrupu. jānopērk tikai citrons. būs gardumgards padzēriens :) un vismaz kaut kas savādāk :)

balta teja

bet vispār. jo gaišāki rīti (no rīta no mājām jau izejot ir gaišs) un gaišāki vakari (saulrieta atblāzma vakar vēl smuki iekrāsoja debesis, kad gāju mājās), jo grūtāk izkasīties no mājām. gribas tā lēnām un smuki no rīta posties ;) tas nozīmē, ka laikam gan vienkārši agrāk jāceļas, lai var ilgāk murkšķēt pa māju :)
eh.. bet tagad darbos. daudz saskrējuši. gudrā ilzīti bija atstāta pēdējā laikā novārtā, tāpēc viņa beidzot mani sāk dzenāt, ka vajag, vajag, vajag :)
bet vakarā uz 'instrumentiem' ;)
Comments 
7th-Feb-2012 09:28 am
Pagāšnedeļ pamanīju, ka ir, ir garākas dienas kļuvušas. Pat to pusstundu vakarā jau labi jūt.
7th-Feb-2012 09:31 am
es arī rītus jūtu, jo kājām eju uz darbu :) un tad pa to pastaigu pusstundas garumā var beidzot ieraudzīt pilsētu dienas gaismā, nevis tikai lukturi, lukturi, lukturi :) smaidu gan izraisa tas, ka Rīgas dome joprojām nav pilsētas rotājumus noņēmusi - laikam līdz lieldienām tie stāvēs :D
7th-Feb-2012 09:33 am
taupīs naudu - turēs līdz nākamiem ziemassvētkiem :DD
7th-Feb-2012 09:49 am
tikai elektrību būtu jāizslēdz... arī..
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:14 am GMT.