smth
 
8th-Feb-2011 07:55 pm
shodien lielaas kulinaarijas nebuus :D buus biezpienplaacenji. vot cepu un pie sevis domaaju - sarezhgjiiti man - tikliidz kaut kas ir mazaak nekaa pusiepakojums vai mazaas lietas - mazaak nekaa viens iepakojums, taa man saaakas ieksheejaa urdishana - jaanopeerk vietaa, jaanopeerk vietaa. maajaas nedriikst buut taada situaacija, ka kaut kas nav, jo taa nav pareizi. kaapeec nav pareizi, taapeec, ka ieksheejais noteikums taa saka. no vienas puses, protams, taa ir labi, jo reti kad maajaas kaut kas pietruukst. no otras puses - shii mazaa ieksheejaa kontrole tomeer reizeem saak pashu tracinaat :) bet apstaaties nemaaku :) un tas tieshaam attiecas ne tikai uz paartiku, bet arii uz visu paareejo. esmu vaaceejpele :>
Comments 
8th-Feb-2011 08:22 pm
man parasti Tieši tas pats - visu laiku jābūt mājās tam, tam un vēl šitam :) Vismaz no tām lietām, kas ātri nebojājas..

Bet man tas drīzāk tāpēc, ka negribas domāt, ka lūk šodien obligāti jānopērk tas un tas, jo kko baigi taisīšu ēst. Patīk vnk pieiet pie plaukta, paskatīties, kas tur ir un tad no esošā atkal izveidot kkādu oriģinālu pirmoreiz dzīvē ēstu ēdienu :)))
8th-Feb-2011 08:24 pm
nu jaa ;) taa ir vislielaakaa motivaacija, ka vari maajaas uztaisiit gandriiz jebko, jo visi ierasti parastie produkti ir :)
un ar sadziives kjiimiju ir tieshi tas pats :) un ar kosmeetiku tieshi tas pats :) utt. :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:36 am GMT.