smth
 
4th-Feb-2010 08:57 am
naktii no trijiem liidz pieciem kaut kaads tramiigums bija piemeties. neguleejaas, bet tad, kad iesnaudos - murgi raadiijaas. kaa kaut kaadi vienas apsardzes darbinieki citas apsardzes darbiniekam izraava mugurkaulu, pielietojot iipashu caur skaustu izvilkshanas metodi. bildiite tik spilgta un kraasaina. fui. pretiigi. pat tagad.
liidz ar to shobriid taada nedaudz salauzta sajuuta. gaidu pusdienslaiku, kad doshos atkal vee-riigas virzienaa. vismaz izstaigaashos un galvu paveedinaashu. seedeet telpaas peedeejaa laikaa dikti gruuti.
Comments 
4th-Feb-2010 09:23 am
man šitā pat pretīgi murgi rādījās iepriekšējā naktī ap tiem pat trijiem. pamodos ar šausmām un baiļu drebuļiem un sviedriem. reāli es tik kādu stundu biju gulējusi, jo pārrados naktī. bet sapnis bija šausmīgi reāls un pretīgs. visu dienu staigāju nekāda. tā, ka jūtu līdzi. tie ir šausmīgi pretīgi, ja gadās.
4th-Feb-2010 09:37 am
nu man tieshi ir taadu pretiigo sapnju seerijas shis bija. kaut kaa nepatiikami redzeet, ka kaadu cilvi sit, asinis shkjiist, mugurkauls tiek vilkts aaraa un tad ar taadu uzvaroshu tekstu tiek pateikts - tagad tu vairs nevareesi pretoties, un seedeet un staigaat arii nee.
fui. pretiigi.
laikam kaut kas dabaa. pilnmeeness?
4th-Feb-2010 09:41 am
pilnmēness ta bija, bet laikam uz beigām jau iet. bet man bija līdzīgi. es tik pat pretīgās šausmās pamodos, kad redzu braucam braucam braucam ar mašīnu, apbraucam kaut kādu sastrēģi un pēkšņi raujam malā, jo pilnīgi dzīvi viss acu priekšā- nobraukti cilvēki un tik dzīvi tas viss acīs. un vēl redzi, ka agonijā raustās. briesmas. sirds gandrīz pamira. un tie cilvēki visu laiku acīs paliek ar tām savām sāpju izteiksmēm sejās. brrr.
sajukt prātā var tikai tāpēc vien, ka neaizmirstās tie skati..
4th-Feb-2010 09:43 am
vo vo :(
labi, jaacer, ka tomeer aizmirsiisies shitais murgs.
hmmz. izdomaaju, kas pie vainas. es vakar vakaraa kolu iedzeru. taatad - tas cukuruudens arii tos murgus izraisiija ;)
4th-Feb-2010 09:46 am
es cenšos norakstīt uz stresu ilgi braucot turp un atpakaļ un kārtīgi neizguļoties. tā pat uz to, ka man vēl brālēns pastāstīja ļoti šuasmīgu lietu, ka 2 gadīgs bērns rīgā dzīvojamā pagalmā 2 reiz pārbraukts. brrr. a man tagad ko tādu pasaka un es kaucu. knapi noturējos. laikam arī lec laukā. bet nu galvenais, lai pa'riet. varbūt tāpēc mani šonakt sargāja teroriste kaķe :D
puika ar naktī kaut ko iesaucās, momnetāli aizbizoja uz viņa istabu.
4th-Feb-2010 09:52 am
nez, kakji laikam tieshaam dikti juuteliigi. maneejaa vakar vakaraa, kad atnaacu maajaas, taa metaas virsuu ar miiljoshanu, ka dabuut nost nevareeju. nu, jaa - peedeejaa laikaa dikti sagurusi juutos un neomaa - visaadi krenjkjiishi - lielaaki un mazaaki. laikam taapeec vinja arii mani dikti vaktee. vakaros, pie durviim sagaida vairs ne uz chetraam, bet uz divaam kaajaam - slienaas tuvaak manai sejai :) miil un sargaa..
4th-Feb-2010 10:05 am
ir ir jūtīgi. manējā ķēra krenķi, kad es tikai jau norunāju pa telefonu ar brāli, ka tai vakarā braucam. un esot ņurcījusies un nervoza gaidījusi, kad braucām atpakaļ. tā pat viņa trakoja, kad mani no slimnīcas laida laukā. kaut kā jūt to gaidīšanu vai nemieru vai problēmas un lien virsū un baksta.
4th-Feb-2010 10:07 am
mhm! :)
viltnieki tie kakji ir ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:27 am GMT.