smth
November 24th, 2013 
10:40 am - saistībā ar darbu
Piektdien no rīta vēl nesaslēdzās tas, kas noticis, ar mūsējās inspekcijas lomu.
Kad piektdien vakarā ieraudzīju Renāru TV diskusijā, tad tikai pieleca, ka patiesībā ir ne tikai "traģēdija Zolitūdē", bet ir arī letālie nelaimes gadījumi darbā (gan VUGD, gan Maksima), gan arī traumas darba vietā..

Vēl novembra sākumā VDI informēja, ka:
"Pēc Valsts darba inspekcijas rīcībā esošās informācijas laikā no 2013.gada 1.janvāra līdz 7.novembrim nelaimes gadījumos darbā bojā gājuši 18 nodarbinātie un vēl 10 darbinieki atrasti miruši (iespējamas dabiskās nāves darba vietās). Pagājušajā gadā šajā laika posmā bojā bija gājis 31 nodarbinātais. Vēl 162 cilvēki šogad ir guvuši smagas traumas darbā (2012. gadā šajā laika periodā – 187)."
08:34 pm - par dabu
Pirmais slapjais sniegs. Bez noturīgas sniega kārtas.
Ziema beidzot sāk atrādīties.
09:04 pm - negribēju, bet tomēr..
Tiešām negribēju neko šovakar rakstīt par to, kas notiek un noticis Zolitūdē.
Visģeniālākā frāze, ko šovakar tv dzirdēju: "jumts iebruka nelikumīgi". Nu, lieliski. Neviens nav vainīgs. Jumts pats vainīgs. Var jau būt, ka šobrīd visiem ir vieglāk pieturēties pie principa - neko nezinam, visi bumāgi bija v porjadke. Atzīt savu vainu, vai vismaz līdzdalību, ir krietni grūtāk... Jo pūlis prasa asinis.

Un vēl skumji, ka kādā citā tv viens no mediķiem skaļi pateica to, ko laikam jau visi savās virtuvēs runā - šis var būt tikai sākums...

Un, lai arī tagad vesela kritiķu kaudze ir uzradusies, gribu pateikt paldies glābējiem. Tiešām cepuri nost viņu priekšā.
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:28 am GMT.