smth
June 18th, 2012 
07:25 am - par kaķi
Duksis tiešām reizēm ir smieklīgs. Pilna bļoda ar barību (vakar iztukšoju maisu, tādēļ sanāca vairāk iebērt), bet viņa ņaud un ņaud. Vakardienas bildīte par kaķbļodām atkal tika "pierādīta". Nācās jauno maisu atvērt un tīri simboliski iebērt nedaudz barību, lai viņai būtu pārliecība, ka viņai tiek iedots ēst un bļoda ir pilna:)

Vīrieša un sievietes izpratne par to, kas ir lielāks kaķa barības maiss, reizēm atšķirās :)). Telefonā teicu, ka 400gr ir par maz, vajag lielāku maisu, mājās tiek atvesti nevis ierastais 1,5kg smagais maiss, bet 3,5kg ;)Nē, nu viss jau ir kārtībā - tikai Duksis līdz apnikumam varēs ēst šo barību ;)))Bet varbūt es jau tā viņu pārāk izlaidusi esmu :) Nav ko te iztapt un mainīt barību ik pa brīdim - lai ēd, ko dod :D
06:24 pm - pirmdienas krikumi
Darba diena paskrēja ārprātā ātri - visādi darbi un darbiņi. Arī biļetes pirmajam komandējumam jau ir pasūtītas. Kādā atpūtas mirklī nedaudz pieķēros visādu papīru šķirošanai - daļa paliks plauktos, daļa tiks nosūtītas uz Līgatni. :)Epasti arī sāk plakt - tīru pasta kasti centīgi.
Šodien patika arī izlaistā preses relīze. Laikam pirmo reizi pa n gadiem man prieks dzirdēt, ka dažādos avotos tiek skandēta info, ko esam sagatavojuši :) Tiešām īsts prieks ;)
Šodien sarunāju frizieri ;) Būs atkal smuki mati, jo pēc slimošanas tas nebija vēl izdarīts.
Vēl man patīk tas, ka galvā tāds miers joprojām ir. Jā, darbu daudz, bet attieksme nedaudz savādāka man - jo savādāk nevar - saudzēju sevi. Tiesa, pēc nedēļas nogales likās, ka ir vieglāk, labāk, tomēr šodien mazāk pagulēju uz mīļā dīvāniņa, un līdz ar to ceļš mājās bija diezgan mokošs. :( Turklāt šoferīši tādi nervozi gadījās, kad gāju pāri ielai - gatavi virsū braukt, vai vēl "foršāk" - apstāties un klaigāt par to, ka nevelkos pāri ielai tik ātri, kā viņi gribētu. Stulbi. Bet pati pie sevis nosolījos nekad, nekad nedusmoties, kad kāds lēnām iet pāri ielai - var jau būt, ka viņš nemaz NEVAR ātrāk pāriet.
Vēl ar lielām cerībām gaidu avansu :) Pēc marta šī būs pirmā regulārā nauda, kas ienāks. Varēs pamazām visas lietas kārtot, un arī kredītam atlikt.
Vēl šīs dienas atkarība - roibuš tēja un žāvētas vīges ;)
Vārdu sakot, diena kā diena :)
06:55 pm - kārtējās pērles ;)
Зашла в магазин элегантных подарков. Посмотрела на цены. Элегантно вышла...

В детстве казалось, что 30-это старость..... Слава богу, ПОКАЗАЛОСЬ!!!!

Чтобы попасть на работу к 8:00, в 7:30 я открываю глаза, произношу заклинание "ТВОЮ МАТЬ!!!"...................И в 8:00 я на месте!

Мужик — это когда стукнул по столу, и сказал: "Мы купим тебе новую шубу, хочешь ты того или нет!"

Миф о том, что женщинам нужны только деньги, придумали мужчины, у которых денег нет...

Если ваш мужчина: 1)не грубит... 2)не пьет... 3)не бесит... 4)не сидит за компом... 5)не ходит с друзьями в баню… Потыкайте в него палочкой... Похоже он сдох...

Секс с любимой женщиной подобен удовольствию от питья редкого коллекционного вина. Секс со случайной подругой — это как напиться палёного самогона. Мужчины это прекрасно понимают, но пьют, гады, всё что попало!

Не бывает 30-летних женщин, бывают 18-летние девушки с 12-летним стажем!!!!!!

Только привыкнешь к хорошей жизни, а она ещё лучше становится!

Дружбу не предлагать! Только замуж! Коротко о себе: Волшебная - на всю голову!

Делай лучше - хуже получится само!!!

На каждого Шрека найдётся Фиона, которой будет фиолетово, что он зелёный!

Конфеты «Коровка», как бы заранее предупреждают о последствиях!

Слабые мужчины заводят любовниц, а сильные мужчины — крепкие семьи.
This page was loaded Oct 9th 2024, 5:23 pm GMT.