smth
pirmdienas krikumi 
18th-Jun-2012 06:24 pm
Darba diena paskrēja ārprātā ātri - visādi darbi un darbiņi. Arī biļetes pirmajam komandējumam jau ir pasūtītas. Kādā atpūtas mirklī nedaudz pieķēros visādu papīru šķirošanai - daļa paliks plauktos, daļa tiks nosūtītas uz Līgatni. :)Epasti arī sāk plakt - tīru pasta kasti centīgi.
Šodien patika arī izlaistā preses relīze. Laikam pirmo reizi pa n gadiem man prieks dzirdēt, ka dažādos avotos tiek skandēta info, ko esam sagatavojuši :) Tiešām īsts prieks ;)
Šodien sarunāju frizieri ;) Būs atkal smuki mati, jo pēc slimošanas tas nebija vēl izdarīts.
Vēl man patīk tas, ka galvā tāds miers joprojām ir. Jā, darbu daudz, bet attieksme nedaudz savādāka man - jo savādāk nevar - saudzēju sevi. Tiesa, pēc nedēļas nogales likās, ka ir vieglāk, labāk, tomēr šodien mazāk pagulēju uz mīļā dīvāniņa, un līdz ar to ceļš mājās bija diezgan mokošs. :( Turklāt šoferīši tādi nervozi gadījās, kad gāju pāri ielai - gatavi virsū braukt, vai vēl "foršāk" - apstāties un klaigāt par to, ka nevelkos pāri ielai tik ātri, kā viņi gribētu. Stulbi. Bet pati pie sevis nosolījos nekad, nekad nedusmoties, kad kāds lēnām iet pāri ielai - var jau būt, ka viņš nemaz NEVAR ātrāk pāriet.
Vēl ar lielām cerībām gaidu avansu :) Pēc marta šī būs pirmā regulārā nauda, kas ienāks. Varēs pamazām visas lietas kārtot, un arī kredītam atlikt.
Vēl šīs dienas atkarība - roibuš tēja un žāvētas vīges ;)
Vārdu sakot, diena kā diena :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 5:16 pm GMT.