smth
May 23rd, 2012 
10:22 am
it kā vakar neko daudz nestiepu un nedarīju. nu, veikalā paņēmu visādas lietas uz max.6kg. no mājas iznesu kārtējo miskastes maišeli arī ne smagāku par tiem 6kg. rosība mājās bija samērīga, bet vakarā kaut kā sāka sāpēt stiprāk. nācās vien nokrist uz dīvāniņa un čučēt. labi, ka šodien ir labāk. tomēr izmisumiņš par to, ka sāp vēl nedaudz manāms. jā, zinu, ka nekas nenotiek pēkšņi/strauji un ir mēnesis kopš operācijas, un viss būs labi. bet reizēm mazdūšīgais činkstulis čīkst.
bet visādi citādi - viss ir lieliski! diena ir lieliska! laiks ir lielisks :)
iešu pamēzt apavu kastes :D zinu vismaz pāris iešļūces, kuras vnk stāv kastē jau n gadus un tā arī netiek vilktas. nav ko viņas turēt vēl ilgāk - jāiepriecina kāds bomzītis ;)
12:48 pm - katru dienu pa vienam maišelim!
lai iztīrītu vienu stūri mājās šodien sanāca patērēt divas stundas. bet vismaz tiku galā ar apaviem - četri pāri apavu ielidoja miskastes maisā, tukšās kastes kā izrādās arī bija savairojušās - tās arī tiks lidinātas. divas somas izlidoja, par trešo nevaru saprast vēl, ko darīt.
ziemas apavi ieziemoti. trīs botes un botītes vēl jāsakārto un varēs ielikt kuru kastē, kuru nolikt valkāšanai. secināju, ka man ir vēl divi ādas iešļūceņu pāri, kuri nemaz vēl nav sākti valkāt.:)
grīdas izmazgātas! izmantoju metodi, ko biju lasījusi - grīdas mazgājamam ūdenim piepilināt kādu no atvaidzinošām eļļām. nezinu, vai svaigāka smarža būs, bet sliktāk jau nu noteikti netapa no tā :)
drēbes saliktas mazgāties arī - kaut kā pēdējā laikā sanāk mazāk mazgāt tās, jo retāk izeju no mājām. un mājās drēbes tik ātri nesacūkoju.
tagad ir apmierinājuma un noguruma sajūta :) un pasaule joprojām ir krāsaina un skaista! viss ir lieliski! :)
tagad tikai kompotiņš jāuzvāra un varēs atpūsties. nē, vēl miskastes maiss jāiznes. kaimiņi drīz varēs neizpratnē uz mani skatīties - tagad katru dienu nesu ārā pa vienam miskastes maisam :) tā teikt dienas norma - piepildam ar nevajadzīgo vienu maisu un nesam to ārā. nav jau nekāds lielais maiss - vai nu rimi lielais maiss, vai 35l miskates maiss ;) bet nu vienalga ;) ar katru aiznesto maisu mana dzīve kļūst vieglāka :)
nu, ko rītdien laikam beidzot ķeršos logiem klāt :)
04:33 pm - pēcpusdienas tējas laiks
08:27 pm - bēēēbāārs un zēēēdiena
atklāta āra kafejnīcu sezona :) ar frappe un dzērveņu-banānu kokteili, un jaukām sarunām ar Rūtu. ja pareizi salīmējām filmu, tad esam tikušās vēl pagājušajā gadā (šausmas!). nu, ko būs jālabojas :D nākamreiz, ceru, tiksimies jau uz sālsmaizi pie viņas ;)
bet visādi citādi - bija jauks vakars :)

rīt zēēēdiena forumcinemā. varbūt aizstaigāt uz kādu kino?
09:02 pm - kārtējais tic-tic-tic-tic :)
pirms kādām dienām [info]neverending aplipināja.
klausīties šeit.
09:33 pm - ziepes pret ziepēm
kārtējais ziepju gabaliņš drīz piedzīvos savu galu. aizdomājos, kādas ziepes pirkt? ziepes kā ziepju gabalu, vai tomēr šķidrās ziepes iepildītas plastmasas trauciņā ar dozatoru?
sāku domāt, ka draugiem un paziņām (lielākoties) ir šķidrās ziepes. kāpēc - nezinu. pāris reizes mājās arī biju ieviesusi šķidrās ziepes, bet kaut kā atmetu to padarīšanu, jo tolaik nebija daudz piedāvājumu nopirkt papildus ziepes, nepērkot ar visu to sasodīto dozatoru. tagad it kā iespējās ir radītas nedaudz vairāk.. bet..jautājums joprojām paliek: kuras ziepes labāk - šķidrās vai cietās? :) vai patiesībā - ziepēm nav atšķirību - gan vienas, gan otras ir tikai ziepes :D

This page was loaded Oct 9th 2024, 7:20 pm GMT.