smth
October 3rd, 2011 
10:23 am
juutos nogurusi no visaam politiskajaam njemtneem. zinju portaalus nelasu. zinju lenti arii slinki paarskatu. lasu to, kas nav politisks - zhurnaalus un graamatas.
un aizvien vairaak gribas no lielaas pasaules nosleepties un dziivot savaa mazajaa pasaulee.
01:17 pm
tomēr ar nedēļas nobīdi sākās:



paldies, [info]neverending, ka 'painformēji' :)
02:18 pm
bosiks no venceecijas ieradies :) taads paarsteigums bija :) negaidiiju, ka ieva speciaali man kaut ko no itaalijas atvediis :))) jaa, visiem tika konchas, bet tikai man - atklaatnis ar zhurku :) tagad atklaatnis kaadu briidi staavees man uz galda un priecees acis :)
bet vispaar.. bosa atvesto britu bosiku kaadaa briidii nomainiija vankuuvera vakaraa/no riita, ko atveda linda. tagad atkal buus bosiks. tiesa-itaalju :)) kopumaa man jau sanaak, ka ir triis bosiku bildes ;)taadi zagliigi rudie purni :D forshi, ka nav kaut kaadas saldaas utji-putji zhurku bildes :D duksim uz bildes ir jaabut ar raksturu :D
05:19 pm
Iz ziņu lentas:
"Rīgas satiksmes" kontrolieris konfliktē ar bezbiļetnieci, abi nogādāti slimnīcā.
foršiņi..
10:54 pm
shodien vakaraa, ejot uz maajaam, sapratu, ka man patiik tas, ka paliek tumshaaks un skatlogi iemirdzas. garo, tumsho vakaru vilinaajums un burviiba. un spozho skatlogu sveshaa mirdzeeshana. iepriecini acis un saproti, ka negribi neko no taa, kas tiek piedaavaats.
un veel patiik tas, kaa izskataas kljavlapas uz asfalta. taadas svaigi kritushas. peedu nesaburziitas.
un veel patiik lietus un viistosho lapu smarzha.
rudens.
un nav skumji.
shodien nav.
11:04 pm
11:24 pm
dungojamaa
11:33 pm
a ko? )
11:48 pm
Tev kaut kas bija nesaprotams???? )
11:50 pm
duksis. ir lietas, ko liidz galam nesaprotu, kaa tad iisti tagad buus. atkal saaku iepaziit savu mezha zveeru no jauna.
rijiigais nedaudz miteejies. lai gan eed, kopumaa njemot, labi.
ja izsaucos par kaadu negadiijumu ak un vai, tad shamaa ir klaat un... un meegjina mani iekaustiiti un iekost man ;> taa teikt, ja sadauziijies, tad nekas, es tev veel piepaliidzeeshu :>
smiekliigi, bet tikai piektdien vakaraa piefikseeju, ka duksim ir nogriezti nagi :) ieprieksh nebija vajadziiba un iespeeja tik siiki un smalki izpeetiit duksi ;) bet piektdien kaut kaa pamaniiju, ka viens nags taads ta kaa nolauzts, taa kaa kaas.. saaku siikaak peetiit vienu nagu, pamaniiju, ka arii citi taadi jociigi ;) un tad pieleca - kliinikaa duksim uztaisiija manikiiru ;))) ak tad taapeec luuk vinja iisti man ieskraapeet nav vareejusi :))
bet uz naakotni, laikam tomeer vairs negrieziishu nost duksha knagjus. kaut kaa kropliigi izskataas ;>
vairs iipashi neraapjas man virsuu un blakus. vairaak tomeer savaa nodabaa pa maaju dziivo. es jau arii necenshos vinjai uzmaakties. lai aprod pati ar sevi.
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:27 am GMT.