smth
September 21st, 2011 
10:17 am
duksis turpina pat nezinu, kaa pateikt, ko.
vakar atnaaku-gulj zem segas gultaa. izceelu, aiznesu paest - badiigi metaas virsuu tam, kas bija palicis bljodaa. peec tam uzceelu uz diivana, lai negulj uz griidas pie blodinjaam. uz diivaana shamaa saaka raust segu un skaidri bija saprotams, ka vinjai nepiecieshama kaste. fiksi izceelu no diivana, aizstiepu uz kasti, protams, nokaartojaas. un aktiivi parakaas (taatad - speeks ir). no kastes pati atraapoja liidz ledusskapim. seedeeja un plikshkjinaaja lielaas mellaas acis. atkal ieceelu diivaanaa.
naktii pati atveelaas liidz gultai un apguulaas galvgalii. uz riita pusi ieliida zem segas. pieceelos, nomazgaajos - shamaa gulj. sakaartoju visas bljodas, izceelu no zem-segas, aizstiepu liidz bljodaam-atkal badiiga eeshana. paeeda - aiznesu uz kasti. nokaartojaas, atveelaas atpakalj. uzceelu uz diivaana un apsedzu ar segu.
vot nesaprotu-es esmu paaraak uzmaniiga un paaraak daudz aptekaleeju sho mamzeli. vai mamzele tieshaam tik nevariiga. nu, labi, es vareetu nenest vinju pie bljodaam, bet nu negribas, lai vinjai kaut kas paurii sasleedzas ne taa un vinja saak nokaartoties da vienalga, kur. nee, nu es zinu, ka vinjai taa vestiite nepatiik. vakar vakaraa atkal bija histeerija, kad tiiriiju bruuci. paldies dievam, nekozh, neskraapee, tikai spirinaas un klaigaa un censhas aizbeegt. protams, eksperimenta noluukos vareetu nogjeerbt vestiiti un paskatiities, kas buus. bet tad baigi jaavaktee, lai shamaa nesaak sevi laiziit.
vaardu sakot, kaut kur nedaudz aizdomas ir par to, ka srulis reaali izmanto situaaciju un censhas iezheelinaat mani. bet vvz, kaa tur patiesiibaa ir.
04:17 pm
piektdiena būs kaķim zem astes.
pirmdien - diena ārpus biroja.
otrdien - tikai otrā darba dienas puse birojā.
reāli - nākamā normālā darba diena ir tikai trešdiena.
vāks..darbu vairāk nekā saprašanas.
un šobrīd jau acis iet čiekurā un galvā odurēnis.
09:23 pm
kaarteejais dukshieraksts.
nu,ko..vakaraa, kad paarrados maajaas, guleeja uz spilvena gultaa. atnesu liidz bljodai, iedevu konservu, saakaas badiiga eeshana. peec tam paveeroju - jau saak smukaak paarvietoties pati - nedaudz ieliikusi, bet tomeer staigaa ;)
paeeda, apseedaas mazgaaties. pachucheeja. tagad pirms briizha panjeemu patiiriit bruuci. vai nu pati piekljuvusi klaat un saakusi laiziit bija, vai arii taa sudraba kjite nost kriit. protams, histeerija liela un spirinaashanas stipraaka nekaa ieprieksheejaas dienaas. tomeer..ne koda, ne skraapeeja. pacieta manu darboshanos. knapi uzmociiju vestiiti. (vestiite gan ar katru dienu aizvien dranjkjiigaak izskataas :) liidz savas lietoshanas beigaam vinja kljuus vienmeeriigi baarkstaina :))
tagad micka smuki atkal nomazgaajusies nokrita pachucheet. nogurdinaaju vinju es ar savu darboshanos ;)
tomeer shobriid gribas teikt, ka duksis izskatas ar katru dienu aizvien labaak.
09:45 pm
taa ir kaada bauma, ka ar rimi klientkarteem var iegaadaaties uz burbuljshovu biljetes leetaak?
10:09 pm
publika piektdienai pieprasa mazkeksus.
papiira forminjas neesmu iepirkusi. nez, kaadaa duni tie vareetu buut, vai arii man tieshaam buus jaabrauc pakalj forminjaam uz lielo rimi.
vispaar riit laikam arii kaads klinjgjeris jaapasuuta vai kaut kas tamliidziigs.
pienaakums pret publiku...
ja godiigi, shis laikam ir pirmais gads, kad tik ljoti izvairos no domas par kaut kaadaam sviniibaam vai apsveikumiem vai.. visu parejo. patiesi negribas neko. vismaz no shiis dienas viedoklja raugoties.
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:20 am GMT.