smth
Commenting To 
21st-Sep-2011 10:17 am
duksis turpina pat nezinu, kaa pateikt, ko.
vakar atnaaku-gulj zem segas gultaa. izceelu, aiznesu paest - badiigi metaas virsuu tam, kas bija palicis bljodaa. peec tam uzceelu uz diivana, lai negulj uz griidas pie blodinjaam. uz diivaana shamaa saaka raust segu un skaidri bija saprotams, ka vinjai nepiecieshama kaste. fiksi izceelu no diivana, aizstiepu uz kasti, protams, nokaartojaas. un aktiivi parakaas (taatad - speeks ir). no kastes pati atraapoja liidz ledusskapim. seedeeja un plikshkjinaaja lielaas mellaas acis. atkal ieceelu diivaanaa.
naktii pati atveelaas liidz gultai un apguulaas galvgalii. uz riita pusi ieliida zem segas. pieceelos, nomazgaajos - shamaa gulj. sakaartoju visas bljodas, izceelu no zem-segas, aizstiepu liidz bljodaam-atkal badiiga eeshana. paeeda - aiznesu uz kasti. nokaartojaas, atveelaas atpakalj. uzceelu uz diivaana un apsedzu ar segu.
vot nesaprotu-es esmu paaraak uzmaniiga un paaraak daudz aptekaleeju sho mamzeli. vai mamzele tieshaam tik nevariiga. nu, labi, es vareetu nenest vinju pie bljodaam, bet nu negribas, lai vinjai kaut kas paurii sasleedzas ne taa un vinja saak nokaartoties da vienalga, kur. nee, nu es zinu, ka vinjai taa vestiite nepatiik. vakar vakaraa atkal bija histeerija, kad tiiriiju bruuci. paldies dievam, nekozh, neskraapee, tikai spirinaas un klaigaa un censhas aizbeegt. protams, eksperimenta noluukos vareetu nogjeerbt vestiiti un paskatiities, kas buus. bet tad baigi jaavaktee, lai shamaa nesaak sevi laiziit.
vaardu sakot, kaut kur nedaudz aizdomas ir par to, ka srulis reaali izmanto situaaciju un censhas iezheelinaat mani. bet vvz, kaa tur patiesiibaa ir.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:21 pm GMT.