smth
August 29th, 2011 
07:22 am - Garfield
ak, cik paziistami... un cik aktuaali shis buutu pagaajushajaa pirmdienaa... :)

garfield
04:53 pm
diena pārāk īsa.
bet daudz kas ir izdarīts.
tagad pie ārsta un tad.. tad mājās duksim zāles mānīt iekšā, un gatavoties rītdienas braucienam.
08:08 pm
veel tikai analiizhu rezultaati jaasagaida, un tad zinaas - kas un kaa. pagaidaam - viss labi.
pie sevis nosmeeju, ka tomeer duksim usg bija iejuutiigaaka :) tomeer nevaru neko sliktu teikt par savaam dakteriiteem :) bija labi :)
08:18 pm
vakarinjaas telja galjas tazhiine. paarmainjas peec pielikshu klaat kjirbiiti. jaacer, ka nesabojaas.
08:39 pm
mazkeksu apseestiiba turpinaas. noleemu, ka vakardienas vakara cepienu vediishu vecaakiem, lai eed nost :) un pati.. pati cepshu:
1) courgette mozzarella muffin
2) pumpkin and feta muffins
ekperimenti turpinaas. un kaa jau parasti - svariigaakais man ir process :) bet rezultaatus - izdaaljaaju apkaarteejiem ;)
09:21 pm - klasiska bildiite-kafija un cigaretes
10:01 pm
par duksi.
zaales iemaaniiju. no riita gan cieta kaaja - duksis iemaniijaas pakaljkjepu forshi iespiest manaa kaajaa. nu, ko - rezultaataa - divi caurumi :> vakaraa - krietni veiklaak izdevaas iemaaniit. tomeer redzu, ka vinja katru manu tuvoshanos veero ar bazhu.. pagaajushajaa nedeeljaa katru vakaru - kaste un auto, un kliinika. shonedeelj - kjeru cietu un baazhu mutee tabletiites. labi, ka veel pa nakti naak guleet gultaa :) un ljaujas pakasiit veederinju - asu, pliku veederinju. spalva leenaa garaa saak augt :)))
shodien pa dienu konservs daljeeji apeests, sauso bariibu nedaudz grauzusi arii. nedaudz saaku raizeeties, kad pamaniiju, ka duksis pa dienu nevienu pashu reizi nav bijis kastee.tomeer vakaraa - aizgaaja. tas priecee - nebuus jaarauj uz kliiniku. pa dienu guleejusi gultaa - vispirms vienaa vietaa, bet kad atnaacu - bija guleejusi citaa. tiesa, mana paraadiishanaas duksi iedzina pagultee. tomeer peec kaada krietna briizha izliida aaraa un saaka klusaam komuniceet ar mani.
shobriid salociijusies chuch uz diivaana.kaartiigi izstaipiijaas un nolikaas uz auss.paleenaa garaa saak atgriezties vecais, labais duksis. viss, kas vajadziigs - pacietiiba..un zaales..un...operaacija.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:29 pm GMT.