smth
 
29th-Aug-2011 10:01 pm
par duksi.
zaales iemaaniiju. no riita gan cieta kaaja - duksis iemaniijaas pakaljkjepu forshi iespiest manaa kaajaa. nu, ko - rezultaataa - divi caurumi :> vakaraa - krietni veiklaak izdevaas iemaaniit. tomeer redzu, ka vinja katru manu tuvoshanos veero ar bazhu.. pagaajushajaa nedeeljaa katru vakaru - kaste un auto, un kliinika. shonedeelj - kjeru cietu un baazhu mutee tabletiites. labi, ka veel pa nakti naak guleet gultaa :) un ljaujas pakasiit veederinju - asu, pliku veederinju. spalva leenaa garaa saak augt :)))
shodien pa dienu konservs daljeeji apeests, sauso bariibu nedaudz grauzusi arii. nedaudz saaku raizeeties, kad pamaniiju, ka duksis pa dienu nevienu pashu reizi nav bijis kastee.tomeer vakaraa - aizgaaja. tas priecee - nebuus jaarauj uz kliiniku. pa dienu guleejusi gultaa - vispirms vienaa vietaa, bet kad atnaacu - bija guleejusi citaa. tiesa, mana paraadiishanaas duksi iedzina pagultee. tomeer peec kaada krietna briizha izliida aaraa un saaka klusaam komuniceet ar mani.
shobriid salociijusies chuch uz diivaana.kaartiigi izstaipiijaas un nolikaas uz auss.paleenaa garaa saak atgriezties vecais, labais duksis. viss, kas vajadziigs - pacietiiba..un zaales..un...operaacija.
Comments 
30th-Aug-2011 11:50 am
prieks lasīt, ka sāk atgriezties ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:23 pm GMT.