smth
February 11th, 2011 
06:59 am
vakar apkritu ljoti agri - pie tv aizmigu panoraamas laikaa. nakts gan kaut kaa tramiigi guleeta - visaadi murdzinji, sapnji utt. neko konkreetu gan nespeeju restaureet - paaraak liels kalambuurs.
nu, ko.. peedeejaa darba diena shajaa nedeeljaa. aarpraats! veel viena nedeelja buus paskreejusi veeja spaarniem...
07:25 am
laikam tomeer vakardienas videeji dranjkjiigaa pashsajuuta nav tikai nogurums. pilna tazhiine ar galju un daarzenjiem, bet es shoriit tikai kefiiru speeju sevii iedabuut iekshaa. negribas eest, bet saprotu, ka tomeer kaut ko jaaapeed..
nu, ko - shoriit jaaiedzer vitamiinu dubultdeva. nekaada slimoshana nebuus!
02:10 pm
Stiklinieki iepriecināja – varu braukt saņemt stiklu ;) Toties policija nesteidzas ar apdrošinātāju info pieprasījuma apmierināšanu, līdz ar to tāme nav apstiprināta un mana drošības nauda pagaidām paliks pie stikliniekiem. Kad būs apstiprināta tāme, varēšu braukt pakaļ naudai. Stulbi, protams, ka nauda būs kādu brīdi pēc stikla ielikšanas, bet nu labi.. kaut kā tomēr šobrīd labāk gribas ātrāk nomainīt stiklu, nevis sēdēt un gaidīt, kad beidzot policija soizvolit atbildēt apdrošinātājam (kā man apdrošināšanas meitenes teica, tas var būt pat līdz mēnesim..) un saņemt naudu reizē ar stiklu.. stulbi, bet neko darīt. Jebkurā gadījumā – rīt būs stikls vietā un tas ir galvenais.
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:36 am GMT.