smth
 
11th-Feb-2011 02:10 pm
Stiklinieki iepriecināja – varu braukt saņemt stiklu ;) Toties policija nesteidzas ar apdrošinātāju info pieprasījuma apmierināšanu, līdz ar to tāme nav apstiprināta un mana drošības nauda pagaidām paliks pie stikliniekiem. Kad būs apstiprināta tāme, varēšu braukt pakaļ naudai. Stulbi, protams, ka nauda būs kādu brīdi pēc stikla ielikšanas, bet nu labi.. kaut kā tomēr šobrīd labāk gribas ātrāk nomainīt stiklu, nevis sēdēt un gaidīt, kad beidzot policija soizvolit atbildēt apdrošinātājam (kā man apdrošināšanas meitenes teica, tas var būt pat līdz mēnesim..) un saņemt naudu reizē ar stiklu.. stulbi, bet neko darīt. Jebkurā gadījumā – rīt būs stikls vietā un tas ir galvenais.
Comments 
11th-Feb-2011 08:46 pm
mums ar menesha pedejas dienas tik paradijas no apdrosjhinatajiem pec avarijas. un dzirdu, ka visur velk menesi. stulbi tiesham.
11th-Feb-2011 08:50 pm
nu shobriid apdroshinaataaji nav pie vainas. vinji tajaa pashaa dienaa nosuutiijushi policijai pieprasiijumu un policijaa tas ir sanjemts naakamajaa dienaa. shobriid policija nedod info apdroshinaataajiem, lai tie var saskanjot taami.. pret stikliniekiem un apdroshinaataajiem man nav nekaadu pretenziju.. stiklilnieki redz vispaar operatiivi - jau shodien bija gatavi ielikt, tikai es no darba nevareeju tik agri tik prom.
11th-Feb-2011 09:21 pm
es pat nezinu kas tur kā darās. bet tik to faktu, ak nauda nāk lēnu vienmēr. :)
mums pat bija bail, vai vispār laikus apdrošinātājiem otrā puse sniegs savu. jo tālbraucējs devās prom no LV. bet nu viss ok. tik tagad no fūrām nāvīgi bail :D
11th-Feb-2011 09:53 pm
nu man ir nedaudz savaadaak - izveeleejos naudas vietaa pakalpojumu. taapeec vispaar man nebuutu bijis jaamaksaa - vnk jaasagaida visi leemumi, taames un tad jaaliek stikls. bet.. taa kaa gaidiit es negribeeju, tad uz savu risku iemaksaaju droshiibas naudu stikliniekiem - ja apdroshinaataaji pienjem leemumu segt manu gadiijumu, tad braucu kaut kad peec leemuma pienjemshanas atkal pie stikliniekiem savaakt savu naudu. ja apdroshinaataajs saka nee, tad es vnk buushu jau par savu stiklu samaksaajusi un sanjeemusi to...
11th-Feb-2011 10:05 pm
un laukā ļoti pateicīgs laiks, lai bez stikla gaidītu...
ai es šitā rezultātā sskā ielīdu pasiekaloties gar mašīnītēm :D
12th-Feb-2011 08:44 am
:))
nu, jaa laiks tieshaam ir pateiciigs ;) un shodien jo iipashi ir pateiciigs braukshanai :D
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:30 am GMT.