smth
November 27th, 2009 
09:18 am - Garfiljdjiks
garfield
09:29 am
njaa. vakar tikai 2 kokchas un 1 viina glaaze. a galva shodien diivainiite. nee, it kaa nekas traks nav, bet vienalga. alko ir inde. punkts.
protams, vakar peec koncerta tak neviens neies pildiit maajas darbu franchu valodaa. (patiesiibaa - divus). jaapaskataas kaada filma :D taa nu liidz vieniem naktii skatiijos Lipstick Jungle. (i kur man praats shitaa dariit darba nedeeljas viduu? :D)
duksi shonakt nozhmiegt gribeejaas. skribu-skrabu bija liidz gandriiz 2 naktii. es, protams, paguleet nekaadi nevareeju. siikaa svolochs. no riita shamaa gan gudriite - kameer es eedu brokastis - tinas un un pinas gar kaajaam un zheeliigaam acheleem raugaas uz mani un njaud... tjip - proties, saimniec, iedod man arii brokastinjas... gribu konservinju, ljoti gribu konservinju.. ;> a peec tam, pierijusies noliida nekauniigi guleet gultaa. pareizi - labs darbs izdariits - dalja nakts pavadiita jautri, tagad, kameer saimniece darbaa, var paguleet, lai vakaraa atkal saaktu visu no gala.
toties prieks ir par atradumu pasta kastee :) atklaatne ar ziemeljblaazmaam no somijas ;))) gribu 'dziivu' ziemeljblaazmu redzeet. joprojaam atceros, kaa redzeeju to, lidojot veelu vakaraa no bru uz rix pirms gadiem 5-6..nu, tad, kad lv peekshnji ziemeljblaazma bija redzama ;))
bet visaadi citaadi. viss ir labi. tikai tie divi maajasdarbi nomaac. laikam jaapiekjeras kaadaa briidii tiem buus, lai vakaraa varu mieriigu sirdi aizdoties uz nodarbiibu.
10:19 am
"Nodokļus kā nemaksājām, tā nemaksājam, 43% uzskata, ka tas ir normāli. Nekur tālu valstiskuma apziņā neesam tikuši.
Nodokļus nemaksājam tāpēc, ka mūsu finanšu ministrs staigā lateksa biksēs, izskatās pēc sutenera un tautai nav pārliecības, vai no nodokļu maksāšanas būs kāda jēga."
njemts sheit.

aizvakar paveeroju to uzvalcinju klaatienee... nez...jociigi-spociigs tas ir..

bet vispar. staasts nav par bikseem. staasts ir par attieksmi. vakar sanaksmee redzeeju pirmo reizi kaa ip neiztureeja un saaku runaat pamaacoshaa tonii par to, ka liela dalja joprojaam skataas uz visu tikai shauri (kaa mb patiik teikt - nav mana nodalja).vai nu neprot, vai nu negrib skatiities plashaak uz lietaam, kas notiek. jo domaat valstiski ir sarezhgjiti.
mees visi gribam buut njeemeeji - sanjemt to un sanjemt shito no valsts. bet jautaajums paliek - ko esam gatavi tai dot? nemaksaasim nodokljus? lieliski! pashiem kabataa vairaak paliek, bet izglitiibu, veseliibas apruupi, da tos pashus transporta pakalpojumus gribam sanjemt. protams, varam runaat par to, ka daudzaas jomaas ir maigi sakot - bardaks. un tam ir savi iemesli. tomeer, ja neko nedariis, nekas arii neradiisies.
pirmaam kaartaam - mainiit attieksmi, bet otrkaart - dariit.
nekaads laimes laacis neizglaabs, ja pats neko nedariisi.
11:12 am
vispaar. ruuta vakar izmeta vienu domu, kuru vnk nepaguvaam apspriest. bet to gan jau izdariisim pirmajaa decembrii pirms bg koncerta.
ruuta izmeta ideju par to, ka varbuut nemaz tik ljoti kriizes laikos nevajadzeetu apkarot nelegaalo nodarbinaatiibu, un kaut kaadaa meeraa ljaut uznjeemumiem darboties peleekajaa zonaa.
hmz. pie shiis teemas apsprieshanas toch gribas atgriezties. galvenais - neaizmirst liidz otrdienai ;)
07:12 pm
franchu valoda. knapi sanjeemos aiziet. jo.. jo dziljaak mezhaa, jo vairaak malkas. aizvien vairaak saak likties, ka njifiga nezinu, nesaprotu utt. labi, ka uzrakstiiju to maajasdarbu, kas bija uz pirmdienu. jaa, ja buutu viens un divi no graamatas nospiedusi, buutu bijis savaadaak. bet - nee. man vajag kaa sarezhgjiitaak.. seedeeju, raknjaajos pa vaardniicu.. stikjeeju kopaa vaardus :) pirmdien redzees, cik daudz kljuudu buus.
labi, ka shodien tomeer aizgaaju. jaa, paniskaas bailes no paarbaudes darbiem dara savu. kameer graamatinjas valjaa, tikmeer visu atrodi un speej tikt galaa. nezinu, nezinu, nezinu, kaa peec pusotras nedeeljas kaartoshu tos paarbaudiijumus.. bail. ljoti.
laikam nedeeljas nogalee buus jaasaak maacities ljoti, ljoti ciitiigi.
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:24 am GMT.