smth
October 12th, 2009 
09:41 am
it kaa esot bijis sniegs. jaa, uz dazhaam mashiinaam pamaniiju sniegu..bet iipashi tas neizbriiniija. jo pirmo sniegu jau redzeeju pirms paaris nedeeljaam, kad braucu uz valmieru.
manas meitenes nedaudz shuumeejas par to, ka tik agri esot sniegs.. nez, es kaut kaa diezgan spilgti atceros, ka beerniibaa, septembrii-oktbrii, ejot uz skolu, nereti slidinaajos pa peljkjeem, jo naktiis ir bijusi salna. nu, un ar ko atshkjiras sausais sals no sniega? da ne ar ko daudz. sals ir un paliek sals, bet taa izpausmes jau ir sekundaara lieta. vismaz shodien :)

un veel shodien ir sajuuta, ka nedeeljas nogale ir par iisu bijusi. nez, kaut kaa iepatikaas shaada diikdieniiga padziivoshana. jaa, peec divaam nedeeljaam man atkal ir atvaljinaajums un veselu nedeelju vareeshu dariit to, ko tieshaam kaarojas. nebuuveeju nekaadus plaanus. pieturos pie principa - redzees, kaa buus. jaa, zinu, ka ir paaris lietas, kas obligaati buus jaaizdara taas nedeeljas laikaa, bet tas jau nepadara atvaljinaajumu nepatiikaamu :)))
un veel, domaajot par shaadu diikdieniigo dziivi, meejginaaju iedomaaties, kaa iisti ir dziivot nepaartraukti maajaas. meegjinaaju uzmodeleet maajsaimnieces dziivi - viirs, beerni, brokastis-pusdienas-vakarinjas, dreebes, maajas, daarzs. nee, nu, protams - darbs muljkji vienmeer atrod ;)un, ja gribas rosiities, tad gan jau arii atradiis, ko dariit.. bet no otras puses - vai tomeer tas viss nav nedaudz taa kaa izoleejoshs pasaakums. tu seedi maajaas, dari savus ikdienas darbus, bet.. kur ir lidojums? nee, nu var jau buut, ka cilveeka pamatuzdevums nav risinaat kaadu citu cilveeku probleemas utt. var jau buut, ka tieshaam cilveekam nemaz taads darbs var ari nebuut vajadziigs. iespeejams, ka lielaakaa dalja straadaa tikai taapeec, lai buutu nauda, ar kuras paliidziibu apmierinaat kaadas savas vajadziibas.. nezinu. man darbs laikam tomeer lielaakaa meeraa ir sociaalizaacijas iespeeja. un shobriid man ir gruuti iedomaaties savu dziivi vadot dienas tikai chetraas sienaas (neskatoties uz to, ka reizeem tik ljoti kaarojas taada klusa un no visiem noshkjirta dziive).
11:39 am
nedaudz sadziives.
zerotarifs mani izlaizh. 11 dienas un vairaak nekaa 4 stundas izejoshie zvani. triis numuri, kas piesleegti, tiek regulaari apchubinaati un uz nebeedu tiek pljaapaats. agraak meenesha laikaa labi, ja sanaaca stunda-pusotra izejoshaas sarunaas, bet tagad... ar shausmaam domaaju, kas buus novembrii, bet izraadaas, ka shis pakalpojums tiek pagarinaats liidz decembra beigaam. tas priecee. veel 2,5 meeneshus vareeshu priecaaties ;)
un iiszinju bums arii dikti priecee sirdi - grafomaanija var tikt piekopta uz nebeedu :D
un man joprojaam patiik panjemt telefonu vnk taapat rokaas. patiik, kaa tas ieguljas plaukstaa. patiik taa veesais korpuss. vieniigaa lieta, kas shobriid nedaudz traucee - tas, ka garajaas sarunaas nereti piespiezhu telefonu pie pleca.. un tad gadaas, ka netiishaam aizveru telefonu :( :) bet visaadi citaadi - jauks tandeems esam :)
11:52 am - zinjas iz letas
11:46 Iereibis Igaunijas pilsonis mēģinājis uzrāpties Brīvības piemineklī
11:13 Četri briti atkailinājušies pie Brīvības pieminekļa

hmmz... jauns tuurisma veids? :>
06:35 pm - Šķēle atgriezīsies aktīvajā politikā
Publicēta: 18:05 12.10.2009.

Rīga, 12.okt., LETA. Tautas partijas valde pierunājusi savu dibinātāju Andri Šķēli atgriezties aktīvajā politikā.
Šķēle kandidēs TP sarakstā 10.Saeimas vēlēšanās un būs TP premjera amata kandidāts. lasiit taalaak )
07:36 pm
viens alus nedaudz par maz. divi - noteikti buus par daudz.
palikshu pie taa pasha viena.
07:59 pm
ceturtaa franchu valoda. joprojaam diveejaadas sajuutas. no vienas puses ir paarlieciiba, ka iemaaciishos. no otras puses ik pa briidim jautaaju - kaapeec tik ljoti bija jaasarezhgjii taa valoda - rakstaas vienaa veidaa, izrunaajas otraa. un pats trakaakais ir tas, ka ja kaut kas rakstaas pilniigi un absoluuti dazhaados veidos, var tikt izrunaaties vienaa veidaa.
nee, nu labi, ka pirmaa mana valoda ir vaacu (krievu valoda neskaitaas :)))) ). tie jau arii miil dikti sarezhgjiit :) peec vaacu valodas, protams, anglju bija maaciities krietni vieglaak.. bet tagad.. peec it kaa vieglaas anglju valodas, franchu... oi-oi-oi. :))
bet buus labi. galvenais ir nepadoties un maaciities! :)
08:41 pm
rokas saap. paaraak daudz peedeejaas dienaas tureejusi plaukstas savilktas duuriitees.
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:24 am GMT.