smth
 
12th-Oct-2009 09:41 am
it kaa esot bijis sniegs. jaa, uz dazhaam mashiinaam pamaniiju sniegu..bet iipashi tas neizbriiniija. jo pirmo sniegu jau redzeeju pirms paaris nedeeljaam, kad braucu uz valmieru.
manas meitenes nedaudz shuumeejas par to, ka tik agri esot sniegs.. nez, es kaut kaa diezgan spilgti atceros, ka beerniibaa, septembrii-oktbrii, ejot uz skolu, nereti slidinaajos pa peljkjeem, jo naktiis ir bijusi salna. nu, un ar ko atshkjiras sausais sals no sniega? da ne ar ko daudz. sals ir un paliek sals, bet taa izpausmes jau ir sekundaara lieta. vismaz shodien :)

un veel shodien ir sajuuta, ka nedeeljas nogale ir par iisu bijusi. nez, kaut kaa iepatikaas shaada diikdieniiga padziivoshana. jaa, peec divaam nedeeljaam man atkal ir atvaljinaajums un veselu nedeelju vareeshu dariit to, ko tieshaam kaarojas. nebuuveeju nekaadus plaanus. pieturos pie principa - redzees, kaa buus. jaa, zinu, ka ir paaris lietas, kas obligaati buus jaaizdara taas nedeeljas laikaa, bet tas jau nepadara atvaljinaajumu nepatiikaamu :)))
un veel, domaajot par shaadu diikdieniigo dziivi, meejginaaju iedomaaties, kaa iisti ir dziivot nepaartraukti maajaas. meegjinaaju uzmodeleet maajsaimnieces dziivi - viirs, beerni, brokastis-pusdienas-vakarinjas, dreebes, maajas, daarzs. nee, nu, protams - darbs muljkji vienmeer atrod ;)un, ja gribas rosiities, tad gan jau arii atradiis, ko dariit.. bet no otras puses - vai tomeer tas viss nav nedaudz taa kaa izoleejoshs pasaakums. tu seedi maajaas, dari savus ikdienas darbus, bet.. kur ir lidojums? nee, nu var jau buut, ka cilveeka pamatuzdevums nav risinaat kaadu citu cilveeku probleemas utt. var jau buut, ka tieshaam cilveekam nemaz taads darbs var ari nebuut vajadziigs. iespeejams, ka lielaakaa dalja straadaa tikai taapeec, lai buutu nauda, ar kuras paliidziibu apmierinaat kaadas savas vajadziibas.. nezinu. man darbs laikam tomeer lielaakaa meeraa ir sociaalizaacijas iespeeja. un shobriid man ir gruuti iedomaaties savu dziivi vadot dienas tikai chetraas sienaas (neskatoties uz to, ka reizeem tik ljoti kaarojas taada klusa un no visiem noshkjirta dziive).
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:25 am GMT.