smth
September 22nd, 2009 
07:46 pm
izskataas, ka duksis iisti nespeej noticeet, ka atkal esmu maajaas.
darbu ir daudz, bet.. neko negribas dariit.
secinu, ka vakara sajuuta riigaa un laukos ljoti atshkjiras. riigaa tas atnaak krietni aatraak. bet varbuut vnk peleekais un lietainais laiks pie vainas.
khe. agraak teicu, ka 23. vienmeer ir saulains laiks. shogad pat negribas par to domaat. un shogad laikam gan patikt labaak, ja paarmainjas peec liitu.
bet vispaar. riit ir PARASTA diena. tieshi taada pati, kaa visas paareejaas.
09:38 pm
nu, ko.. labs darbinjsh, kas padariits. kameer 3,5 dienas biju prom, piegaadaatas seshas manas atklaatnes. taapeec dalja vakara pagaajusi aprakstot naakamaas atklaatnes, lai riit ir ko suutiit prom. vispaar secinu, ka taas atklaatnes, ko iepirku savulaik pl, iet uz urraa. i pashiem sanjeemeejiem patiik, i kaudziite apjuusmotaaju uzrodas ;) forshi patiesiibaa. manii jau tas raisa tikai un vieniigi pozitiivas emocijas ;)
zheel gan, ka pati sanjeemu shajaas dienaas tikai vienu.. bet gan jau paareeejaas arii atkuunjosies :)
veel nedaudz jaapabakstas pa maaju un jaaatsaak ieveerot rezhiims ;> laukos kaarteejo reizi izlaidos - guleet eju ap 1-2, celjos ap 10-11.. riit jau 9 buutu jaaaizdodas pilseetas virzienaa. lietderiigi jaaizmanto shii diena, lai paguutu i pie dakteriem, i uz darbu lielo pukju podu aizvest, i pie apdroshinaataaja nekaiteetu aizsoljot (ceriibaa, ka visi izdevumi tiks apmaksaati). vaardu sakot - dienas liela dalja pietiekami bliivi saplaanota :>
kaa jau teicu - parasta atvaljinaajuma diena ;>
11:17 pm
aarpraatiigi diivaina sajuuta, kas visu miegu aizdzina.
izlasiiju dzheritsenas graamatas 'the bone garden' peedeejaas lapas un piekjeeros grishkoveca 'krekls'. latvieshu valodaa. bet... lasot pirmo lapu, jutu, ka patiesiibaa visu tekstu uztveru krievu valodaa. ka tulkoju to galvaa no latvieshu uz krievu.. un ir sajuuta, ka shis teksts ir tik paziistams..ne vienu vien reizi lasiits, dzirdeets..
biedeejoshi.. jo zinu, ka sho graamatu ieprieksh neesmu lasiijusi. ne latviski, ne krieviski..
varbuut ir veerts riit aiziet liidz polaarim un panjemt tomeer to krievu valodaa? lai netulkotu to praataa.. lai saprastu, kaa un kas ir.
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:21 am GMT.