smth
September 10th, 2009 
09:14 am
koofe un pumpernikjelis, un bumbieri. jau otro riitu peec kaartas :) jo shobriid tas shkjiet visforshaakais salikums ;)
shoriit, ejot uz darbu, atkal paveeroju ljauzhus..
pirmais, kas shodien iekrita aciis - dzeerieni cilvju rokaas. jaa, diezgan daudz ir narveezena kruuziites ar teejaam/kafijaam/shokolaadeem. ir pa kaadai mineraaluudens pudelei.. un.. nedaudz tomeer paarsteidza kundziite taa ap 45-50 ar citronshnjabuliisha kokchu rokaas. it kaa nemaz neizskatiijaas peec shnjabdegunja, taapeec arii paarsteidza.
un veel pieveersu uzmaniibu tam, ka aizvien druumaakas un druumaakas sejas. tik reti no riita sanaak ieraudziit smaidiigu seju. nu, labi, vismaz acis, kas nav skumjas.
un veel kaarteejo reizi veeroju meitenes augstpapeedenees. var redzeet, ka nabagam nav diez ko eerti, bet vienalga - katru riitu viens un tas - samociita gaita un augsti papeezhi. protams, katram savs. ja cilveeks taa juutaas labaak/skaistaak utt., nu, tad lai taa arii buutu. bet man tomer kaut kaa nedaudz zheel vinju.
un veel shodien pamaniiju diezgan daudz meitenes ar milziigaam siksnu spraadzeem (nu, taam ar visaadiem stiklinjiem). ja godiigi, tad tikai vienai tas izskatiijaas pusliidz pienjemami. paareejaam - kaut kaa nedaudz poshlo.
un veel. shodien arii man sanaaca satikt vienu briesmiigu zandalnieku. nee, pats tomeer vinjsh nebija briesmiigs, bet vinja zandales.. kaut kaa pat nelabi ap duushu palika.
un veel kaut kaa nedaudz nelaagi ap duushu sametaas, kad ieraudziiju vienu apaljiigu onku taa ap 50-60 - zilaa ruutainaa iispiedurknju kreklaa, zilaas, spiidiigaas trenuuzenees, zandalees un ar maisinju rokaas, kuraa iekshaa bija talsu piena pudele un maize. kaa no padomjlaiku kino izkaapis. nezinu, kaapeec, bet ieksheeji noskurinaajos, ieraugot vinju.

bet vispaar - labriit! :)
saule spiid, ir silti :) un es gaidu vakaru, kad tikshu valjaa no matiem :)
10:54 am
tikko atnaacu no intervijas.
vienmeer sajuutos nedaudz diivaini, kad atnaak kaads peetnieks un iztaujaa mani kaa ekspertu un peec tam peetijuumaa atsaucas uz to, ko esmu teikusi, izveic manis paustaa dzilju analiizi utt.
jaa, varbuut pieredze shajaa jomaa man ir pietiekami ilga, tomeer... joprojaam reizeem juutos kaa blonds zakjis, kas patiesiibaa njefiga nezina, kas ir tikai kaut ko sagraabstiijies - saalasiijies netaa, graamataas, saklausiijies kaados lielajos pasaakumos. laikam jau visvairaak bail ir no taa, ka peetniekam vari intervijaa kaut kaadas muljkjiibas sastaastiit, liidz kuraam esi nonaacis pats liekot visas informaacijas drumstalas, kas aizkjeerushaas tevii, kopaa. (tfu-tfu-tfu, liidz shim gan taa nav sanaacis, bet bailes joprojaam ir un paliek).
11:03 am - dimantinjsh shoriit iepriecinaaja ;)
Bez ievada... Ir forshi, ka dazhreiz citus var domaas un skalji nolamaat par stulbiem... bet ja viss noraada uz to, ka pats taads esi... Karoche es vakar noskraapeeju mashiinai vienus saanus garaazhaa... Kaarlis seedeeja blakaam... pat aaraa negribeeja kaapt... lai apskatiitos, cik liela skaade... Es jau pirms aaraa kaapshanas apraudaajos- lai miikstinaatu savu vainu... :D Kaarlis apsmeejaas, kad es gribeeju skraapeejumu ar uudeni nomazgaat... Bet tur bija sava logjika... jo tas skraapeejums izskatiijaas balts... un man gribeejaas, ka kaut nedaudz no taa baltuma ir no taa staaba, kursh mani apskaadeeja...
Paldies Dievam Kaarlis reagjeeja normaali... toties mans shopings, kuru biju plaanojusi, pa kaaju... Kaarlis shodien smejoties teica,ka nebuus arii Ziemassveetku veciisha... un redzot manu sejas izteiksmi smeejaas veel skaljaak... :)
Apskraapeet mashiinai saanus ir saapiigi, bet braukt uz Body shop (te taa sauc autoservisus, kas nodarbojaas ar auto aareejo izskatu) un skatiities taameetaajam aciis... pazemojoshi... Vinji tachu visi tur valdiija smieklus... Viens veel pajautaaja... kaa man iet... es teicu, ka shodien jau labi... uz ko vinjsh atbildeeja "...it happens"... un vairs jau nevaldiijaas... Nu labi, es arii noparkoties aiz uztraukumiem autoservisaa nemaaceeju... un man teica, ka labaak, lai es atstaajot mashiinu tur, kur vinja ir- ka nesanaakot veel kaada skaade... :D Taads pozor... Bet visvairaak jau es bezdarbniece buudama paardziivoju par izdevumiem... Ja veel ar pashas nopelniito naudu buutu jaamaksaa... tad veel taa... bet ja kaads cits smagi straadaajis, lai to nopelniitu... ir taa kaa ir...
Visaadi citaadi- maacos TOEFL eksaamenam, kursh man jau ir piektdien... Kaa saka Pi... podkralsja njezomentno... Es jau te censhos maaciities... bet izgaazhos speaking section... Juus neticeesiet, bet dziivojoties te pa Ameriku, es angliski esmu runaajusi un komuniceejusi labi ja 0,01% no visa sava kopeejaa komunikaaciju laika... Juutos izstumta. Naakamnedeelj sanjemshos un ieshu pieteikties briivpraatiigo darbam.
P.S. Iedomaajies sakritiibu- Krista arii esot aizvakar apskraapeejusi mashiinu... :D Ar visiem sensoriem... :D Latvietis latvietim latvietis! :D
Man tagad muguraa ir sasildiisim Latviju! :)
Es te vienu dienu skatiijos LM maajas lapaa... izraadaas Aina ir paarcelta uz Vjakses nodalju... Un jums, forshi,- Ilze priekshniece! :) Kaadas klachinjas? Riit bankaa ir 2 dienu konference par migraaciju... profesori no Haarvardas utt... uzstaasies... taa gribeetos aiziet... bet jaazubraas TOEFL...
p.S. Gribu palieliities... patisiibaa lielos visiem, kam varu... mana apnjemshanaas vingrot veel joprojaam realizeejas... ceru, ka taa paaries arii uz citaam dziives jomaam. Aizmirsu, vai staastiiju, bet tagad izmainjas ir pamaniijis arii Kaarlis- un saka, ka es neizskatoties vairs kaa no Buuhenvaldes nometnes izbeegusi... Laikam to vareetu saukt par komplimentu... :D :)
Sveicieni visiem!
p.S. Un iipashi sveicieni Vjaksei! Es vinjai veestuli paraadaa... Bet taa kaa juus viena otru paziistat un seezhat blakus kabinetos, tad es nevaru ar copy paste nodarboties... :D lai uzrakstiitu Vjaksei, ir jaapadomaa... :)
Linda


sho man paaarsuutiija mazaa linda.. man jau veel dimantinjsh nav sanjeemies uzrakstiit atbildi :) bet gan jau atnaaks arii man kaads veestuljuks no vashingtonas ;)patiesiibaa priecee, ka beidzot dimantinjsh prieciigaakos tonjos kaut ko raksta. tad, kad ap jaanjiem vinja bija lv, es pat nedaudz satraukties saaku. bet, nu.. shodien, izlasot sho, kaut kaa mieriigaaka sirds kljuva...
12:46 pm
vdi pocketsize graamatinja 'tavas darba tiesiibas' pieduura ;)
ziimeejumi ir vnk apburoshi :) iipashi jau attieciibaa uz atvaljinaajumu :D taatad stereotipiski - atvaljinaajums ir domaats, lai guleetu pie juuras, dzertu un pipeetu :D
ar gruutnieci arii kaut kas iisti nav :D kjermenja proporcijas nemainaas arii peec beerna piedzimshanas :D
ai, pozitiivas emocijas - vesela kaudze tagad :)
neesaashu kabataa to, lai regulaari buutu par ko pasmaidiit ;)
03:26 pm - par LOB VI
beidzot paraadiijaas starta un finisha vieta.
starta vieta - pedvaales briivdabas maakslas muzejs.
finishs - jaunpils pilii.
hmmz. 19.septembra riits buus agrs riits, jo no riigas buus jaaaizkrataas veel liidz sabilei.. un tad 8h pa kurzemi ar karteem, fotoaparaatu un stuuri rokaas. pagaidaam esam sarunaajushi ar ivarinju, ka vismaz saakumaa vinjsh lasiis kartes (galu galaa vinjam pieredze ar karteem ir krietni lielaaka :)), es stuureeshu. peec tam redzees.
diena buus gara. un laikam arii pietiekami nogurdinosha, bet vienreiz tachu ir jaapameegjina :)
04:28 pm
aizsuutiiju esemesus savaam draudzeneem ar pateiciibu par to, ka vinjas man ir :) vienkaarshi taapat :) taapeec, ka miilu vinjas :)
reakcijas dazhaadas - saakot ar tekstu, ka vinjas miil arii manii, beidzot ar bazhaam, vai viss ir kaartiibaa :)
ir kaartiibaa. vienkaarshi gribeejaas pateikt paldies vinjaam par to, ka vinjas man ir.
08:17 pm
done!
tumshi un iisaaki!
es ir buut sajuusmaa ;)
tieshi taa, kaa gribeejaas ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:28 am GMT.