smth
July 28th, 2009 
09:40 am
shii riita nepaarvaramaa veeelme - kafija un kaneeljmaiziite.
mmm.... gardi!
09:46 am
bet vispaar. shodien viss kriit no rokaam. paguvu jau sadauziit vienu maala podu, paarstaadiit lakstu jaunaa podaa.
lienei shodien shodien liidziigas sajuutas, ka kaut kas kjeras, metas utt.
11:20 am
ak, jaa! jaazepinjam un kristiinei 07/07/2009 piedzima meitinja. vaards arii dots. zlata.
jauks meiteens :)
11:52 am
laikam esmu dumsh.
kaads man vareetu apskaidrot, prieksh kam mums regjionaalaas attiistiibas un pashvaldiibu lietu ministrija?
11:58 am
tikko izlasiiju zinju par to, ka kaads auto iebraucis ezeraa un nogrimis.
shonakt sapnii arii es braucu ar auto un kaut kaa peekshnji ar visu auto biju nokljuvusi kaut kaadaa uudenstilpnee. blakusseedeetaajs teica, ka jaaievelk gaiss un jaasagaida, kameer auto nosliiks, un tikai tad mees vareesim raapties aaraa no auto un izpeldeet. nezinaamu man iemeslu deelj, kameer man veel uudens knapi pie potiiteem bija, vinjam tas jau gandriiz smeelaam mutee.
peec tam pamodos. zheel, ka nesanaaca turpinaajumu paluureet.
03:17 pm - Warm pesto roast veg
pusdienslaikam :)
08:36 pm
esmu paarsmeejusies shovakar. ieliku oranzhajaa lienes kaazu bildes.. un rezultaats taads, ka kaudze metas apsveikt mani :DDD
nekad nebiju domaajusi, ka esam ar lieni liidziigas. bet sveshaaki cilveeki saka, ka jaa.. kaut kas ir! hmmmz. varbuut, varbuut. galu galaa - maasiica tachu :)
vispaar. ja no darba atnaacu dranjkjiigaa noskanjojumaa. atkal visaadas dumiibas notiek, bet par to varbuut kaadaa citaa mirklii rakstiishu. bet iiss kopsavilkums par darba dienas beigaam, kas pamatiigi sabojaaja omu - nesaprotu reizeem, kaapeec privaatais kaadas lietas var krietni aatraak izdariit (pat 3-4reizes aatraak) nekaa viena valsts iestaade. turklaat valsts iestaade mieriigi var pateikt - tagad cilvis ir atvaljinaajumaa un kameer vinjsh nebuus, tikmeer nekas netiks kustinaats.
bet. shobriid ir labi. un smaidaas :) pirmaam kaartaajm jau pa celjam satiktaa [info]digna lika pasmaidiit ;) nu, kaa lai nesmaida tik gaishaam un prieciigaam aciim pretii ;) bet tagad maajas smarzho peec maajaam, jo uztapinaats daarzenju sauteejums :) kjirshu piiraagam nepietika speeks, bet to gan jau riit uztapinaashu :) riit buus gatavi eeshanai arii mazsaaliitie gurkjiishi :) njamm-njamm :) varbuut vienkaaarshi lielaa meeraa omu bojaaja arii tas, ka kopsh riita kafijas un kaneeljmaiziites nekas nebija iekosts... nezinu.. vaardu sakot, ir mieriigi ap sirdi un smaidaas :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:23 pm GMT.