smth
May 22nd, 2009 
09:07 am - Garfield
garfield
09:28 am
atkal nepietika laiks brokastiim. bet peedeejaa laikaa jau tas ir tipiski - veelu aizeju guleet, maz gulju, bet no riita meerkakja aatrumaa skrienu uz darbu.
atkal ierastais gaajiens liidz pasta kastei.. no savas iznjeemu divas, bet pa celjam pasta pasta kastee iemetu triis saveejaas.
it kaa bija kaardinaajums iemest aci maartinja bekjerejaa vai raushu meistaraa... bet biju stipra un paarliecinaaju sevi, ka bulkas shodien nebuus :D jo vakaraa visdriizaak anna atkal buus kaut ko gardu iecepusi :) haa-haa-haa. atnaakot uz darbu, secinaaju, ka no braziilijas sanjeemu vienu njamm-njamm-njamm saldo bulku atklaatni :D abas ar lieni nosiekalojaam atklaatni :D ai, cik liels kaardinaajums radaas tomeer aizstaigaat liidz raushu meistaram... taa sakaarojaas sajust cukura un kaneelja saldo pieskaarienu meelei.. gribas to forsho miiklas smarzhu degunam... mmmm..
bet atgriezhoties pie atklaatnes.. dumi, bet meiteens no braziilijas aizmirsis uzrakstiit atklaatnei id. ceru, ka izdosies sadziit rokaa to..
otraa atklaatne, ko shodien sanjeemu, ir no turcijas. vinja man kaut kaa atgaadina taas atklaatnes, ko savulaik no vidusaazijas brauciena shamie bija atvedushi. taadas beerniibas aininjas uzbuuraas :) man jau agraak dikti patika briizhos, kad slima dziivojos maajaas, shkjirstiit fotograamatas un shivereet pa atklaatnju un karshu plauktu :) laiks iet, bet patiesiibaa nekas jau daudz nav mainiijies. i graamatas joprojaam patiik shkjirstit, i karshu plauktu pildiit ar aizvien jaunaam un jaunaam karteem, vakarus pavadiit vienkarshi blenzhot kartee ;) hmmz... kaads man teica, ka kartes vidusmeera sievietes praatam nav saprotama viela.. ka lielaakaa dalja sievieshu slikti orienteejas kartee... tieshaam??
un veel ir atklaatnes :) nu, patiik man taas suutiit un sanjemt ;)

bet vispaar. ir labi. kad esi kaut nedaudz izguleejies, dziive atkal shkjiet skaista ;) un tas nekas, ka liinjaa. oms ir gaishs. kafija garshiiga, zaljaa teeja ar apelsiinu un guaranu arii :)
ir labi!
happy & shiny :)
11:18 am - Lietuvas pilsonis uzrāpjas Brīvības piemineklī, lai nofotografētos
Publicēta: 10:12 22.05.2009.

Rīga, 22.maijs, LETA. Šonakt kāds Lietuvas pilsonis uzkāpis Brīvības piemineklī, lai nofotografētos, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.
Kā pastāstīja Tīmane, Centra rajona policijas iecirknī šonakt plkst.1.41 saņemts zvans no Video novērošanas centra, kura darbinieki informēja, ka kāds vīrietis kāpj Brīvības piemineklī.
Vīrietis bija uzrāpies līdz augstākajam paaugstinājumam, kurā attēloti trīs vīrieši, kas sakalti ķēdēs un cenšas tās pārraut. Kāpējs izrādījies Lietuvas pilsonis. Policijas darbinieki noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu par sīko huligānismu.
Alkohols lietuvieša organismā netika konstatēts.
Administratīvo pārkāpumu kodekss paredz, ka par sīko huligānismu, tas ir, lamāšanos ar necenzētiem vārdiem sabiedriskās vietās, apvainojošu uzmākšanos un citām tamlīdzīgām darbībām, kas traucē sabiedrisko mieru un kārtību, uzliek naudas sodu no 50 līdz 250 latiem vai piemēro administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm.
Tāpat šonakt īsi pirms plkst.2 Video novērošanas centra darbinieki konstatēja, ka Raiņa piemineklī uzrāpušies trīs cilvēki. Policijas darbiniekiem ierodoties pie pieminekļa, jaunieši jau bija nokāpuši no tā un ar viņiem tika veikts izskaidrošanas darbs. Jaunieši tika atbrīvoti.
03:10 pm - Chorizo & tomato salad
salaats
09:14 pm
pelekzilas debesis bez saules un spozi dzeltens rapsis..kafija kruzee..nedaudz skumja..bet celjsh un skaljaa muzika nomierina..
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:30 pm GMT.