smth
Lietuvas pilsonis uzrāpjas Brīvības piemineklī, lai nofotografētos 
22nd-May-2009 11:18 am
Publicēta: 10:12 22.05.2009.

Rīga, 22.maijs, LETA. Šonakt kāds Lietuvas pilsonis uzkāpis Brīvības piemineklī, lai nofotografētos, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.
Kā pastāstīja Tīmane, Centra rajona policijas iecirknī šonakt plkst.1.41 saņemts zvans no Video novērošanas centra, kura darbinieki informēja, ka kāds vīrietis kāpj Brīvības piemineklī.
Vīrietis bija uzrāpies līdz augstākajam paaugstinājumam, kurā attēloti trīs vīrieši, kas sakalti ķēdēs un cenšas tās pārraut. Kāpējs izrādījies Lietuvas pilsonis. Policijas darbinieki noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu par sīko huligānismu.
Alkohols lietuvieša organismā netika konstatēts.
Administratīvo pārkāpumu kodekss paredz, ka par sīko huligānismu, tas ir, lamāšanos ar necenzētiem vārdiem sabiedriskās vietās, apvainojošu uzmākšanos un citām tamlīdzīgām darbībām, kas traucē sabiedrisko mieru un kārtību, uzliek naudas sodu no 50 līdz 250 latiem vai piemēro administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm.
Tāpat šonakt īsi pirms plkst.2 Video novērošanas centra darbinieki konstatēja, ka Raiņa piemineklī uzrāpušies trīs cilvēki. Policijas darbiniekiem ierodoties pie pieminekļa, jaunieši jau bija nokāpuši no tā un ar viņiem tika veikts izskaidrošanas darbs. Jaunieši tika atbrīvoti.
Comments 
22nd-May-2009 02:30 pm
"un ar viņiem tika veikts izskaidrošanas darbs" (eh, pārnesumi, pārnesumi no vienas valodas otrā)
Bet tas netēmā. Šķiet, ka izskaidrojošais darbs vispār tāda ļoti fun lieta - tevi nostrosto, apskaidro, tu nosolies ta vairs nedarīt un apzinīgu sejas izteiksmi dodies tālāk darīt nedarbus :D
22nd-May-2009 02:52 pm
par valodu piekriitu ;))
bet tie izskaidrojoshi-audzinoshie darbi tieshaam taada janciiga padariishana ir :D onka notver, bargi paskataas un parunaa :) un viss :) un tieshaam atkal vari mieriigi doties savos nedarbos :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:38 pm GMT.