smth
February 19th, 2009 
10:18 am
vakar paceelu vecos albuumus. paluureeju uz sevi pirms gadiem 15-12 un uz priekshu. apkritu nedaudz, kad ieraudziiju, ka bija viens krietni ilgs posms, kad iisos svaarkos un augstpapeedenees draseeju apkaart ;)
dazhus spilgtaakos piemeerus atstiepu arii meiteneem, jo vakar tieshi ar agnesi bija saruna par svaarkiem, papeezhiem un veelviskautko :) paklausoties vinjaas, saak rasties kjeceriiga doma, ka varbuut tieshaam to laika posmu meegjinaat reanimeet :P
un veel.. shoriit visu riitu dungojaas dazhaadas dziesmas un riktiigi labais oms bija pielipis :) neskatoties uz to, ka shoriit teoreetiski vareeja mani piesmiet, bet bija sajuuta, ka viss beigsies labi. nekaadas nervozitaates. pieceelos, aizgaaju liidz kancelei un visu mieriigi nostaastiiju. galvenais ir pateikt pareizos vaardus, kas nostraadaa. un nostraadaaja ar` :) tieshaam pashai prieks par to, ka tik viegli aizgaaja viss. jaa, kaspis iepiika nedaudz, bet - neka personiiga, tikai darbs. laikam manii aizvien mazaak sociaaldemokraatisma paliek.
taapeec tagad ir mazie sveetki ar kooofe un raushu meistara gardajaam maiziiteem :) un peec tam - back to work.
12:35 pm - pusdienslaiks. dazhaadas zupinjas ;)
Versatile veg soup

Easy sage-flavored vegetable soup

Winter minestrone with pesto croûtes

Cream of Carrot Soup

peec kaada briizha buus vien jaatgriezhas pie biezenjzupaam ;)
12:41 pm - Ultimate chocolate cake
greeciiga kuucinja ;)
03:10 pm
zaneem un [info]zuzannai :)

tulpes
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:15 am GMT.