smth
February 11th, 2009 
08:46 am - Garfield
garfield
08:47 am
sapnii redzeeju to, ka rokaas turu zelta rotaslietas (shkjiet, ka tas bija zelta gredzens. tureeju to rokaas un iisti nevareeju saprast - pirkt vai nepirkt). peec tam atkal sapnis par darbu.
bet tas taa.
vakar vakaraa nedaudz pashkjirstiiju celjvedi. pamazaam saak rasties idejas par garo nedeeljas nogali. tomeer vienai pashai aarpus lv braukt negribas, taapeec tepat apkaart pa latviju pavazaashos. shodien vakaraa siikaak papeetiishu visu. bet vispaar - shodien jau gara aciim redzeeju to, kaa no riita saleju teeju termosaa, pakjeru maiziiti un dodos celjaa ;) veel shii diena un riitdiena... un tad... 4 briivas dienas..
02:01 pm - Godmanis piedāvā valdībā saglabāt 12 ministrijas un mainīt partiju atbildību pa nozarēm
Publicēta: 13:55 11.02.2009.

Rīga, 11.febr., LETA. Premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) ir izšķīries par savu piedāvājumu valdības reorganizācijai, un viņš piedāvā samazināt ministriju skaitu līdz 12 ministrijām, un katrs no pašreizējās koalīcijas politiskajiem spēkiem zaudētu vienu ministriju vai īpašu uzdevumu sekretariātu.
Kā žurnālistiem teica Godmanis, Tautas partijai tiek piedāvāta Ārlietu ministrija, Iekšlietu ministrija, Finanšu ministrija, Aizsardzības ministrija, Ģimenes, veselības un sociālo lietu ministrija, kas apvienotu Labklājības, Veselības un Bērnu, ģimenes un integrācijas lietu ministriju, kā arī Tieslietu ministriju.
Zaļo un zemnieku savienībai tiek piedāvāta Zemkopības ministrija, Vides ministrija, Izglītības un zinātnes ministrija un Kultūras ministrija.
Apvienībai "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK tiek piedāvāta Ekonomikas un reģionālā ministrija, kas apvienotu Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju un Ekonomikas ministriju.
Savukārt LPP/LC tiktu Transporta un komunikāciju ministrija, kurā būtu apvienota Satiksmes ministrija ar E-lietu sekretariātu.
02:24 pm
redz, var arii taa - izskjirties ar viiru, paaris gadu padziivot atsevishkji, saprast un paarveerteet visu, izdomaat, ka varbuut veelreiz visu pameegjinaat no saakuma.. un.. paarvaakties atpakalj pie viira :)
patiesiibaa, svariigaakais, lai ruta justos laimiiga. ja vinja shobriid taa juutaas, tad dikti priecaajos par vinju ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:13 am GMT.