smth
 
11th-Feb-2009 08:47 am
sapnii redzeeju to, ka rokaas turu zelta rotaslietas (shkjiet, ka tas bija zelta gredzens. tureeju to rokaas un iisti nevareeju saprast - pirkt vai nepirkt). peec tam atkal sapnis par darbu.
bet tas taa.
vakar vakaraa nedaudz pashkjirstiiju celjvedi. pamazaam saak rasties idejas par garo nedeeljas nogali. tomeer vienai pashai aarpus lv braukt negribas, taapeec tepat apkaart pa latviju pavazaashos. shodien vakaraa siikaak papeetiishu visu. bet vispaar - shodien jau gara aciim redzeeju to, kaa no riita saleju teeju termosaa, pakjeru maiziiti un dodos celjaa ;) veel shii diena un riitdiena... un tad... 4 briivas dienas..
Comments 
11th-Feb-2009 11:59 am
Gredzens

laulības- laimīga laulība; skaists vai dārgs— laba nākotne, dažiem šķiršanās; ar dārgakmeņiem— laime un gods, labklājība, arī kāzas; zelta- ne pārāk izdevīgs bizness, ari laime mīlestībā, kāzas; sudraba - precētiem — pārticība, neprecētiem - ne visai izdevīgas laulības; to pirkt- laime mīlestībā; dzelzs- laime, ko garantē izturība un darbs; ar tukšu vidu - vilšanās cerībās; to uzlaikot- apprecēties; to pirkstā redzēt- kāzas; zelta pirkstā redzēt un tīksmināties- rūgti nožēlot padarīto; citam pirkstā -jauna iepazīšanās; ar dimantu valkāt- nelaimīga laulība, asaras; pazaudēt mīļotā dāvinātu - drīzumā tikties ar viņu, arī saņemt priecīgas ziņas; to saņemt— būt mīlētam; to uzdāvināt kādam- mēģināt iegūt mīlestību vai draudzību; to pazaudēt- jādzīvo starp naidīgi noskaņotiem ļaudīm; to atrast zivs vai medījuma vēderā- liela peļņa, ari labas ziņas no tāluma; to atrast- necerēti satikt cilvēku, ar kuru sakrīt uzskati,satikt nākamo vīru vai sievu; atrast laulības gredzenu- pašam kāzas; to salauzt- zaudēt mīlu vai mantu; tas uz pusēm pārlauzts - pametīs vīrs
11th-Feb-2009 12:17 pm
uz mani laikam kaut kas no shii visa vareetu attiekties...

zelta- ne pārāk izdevīgs bizness, ari laime mīlestībā, kāzas;
neprecētiem - ne visai izdevīgas laulības;
to pirkt- laime mīlestībā;
to uzlaikot- apprecēties

vispaar... laikam nedeeljas divas vismaz nekaadi sapnji nebija naakushi.. peec ilgaakiem laikiem atkal tie saaka naakt ;)
11th-Feb-2009 12:24 pm
vispār viņi pašlaik var piepildīties un visai drīz :) pirms dažām dienām vēl bija mēness tādā stāvoklī, kad to uzskatīja par zemapziņas laiku :)
11th-Feb-2009 12:26 pm
Tu mani saac biedeet :))
11th-Feb-2009 12:33 pm
es mēdzu runāt tikai patiesību, vai noklusēt :) esmu ragana tiešā nozīmē :) tāpēc šo to zinu par sapņiem, laikiem... šo to par roku un tās tulkojumu. šo to par psiholoģiju, šo to par kārtīm un šo to man nav iespējams izskaidrot, bet redzu, jūtu, dzirdu, caur sevi izsāpu pirms kādam kas noticis- to gan es ienīstu, jo tas nozīmē tikai to, ka būs kādam slikti.
bet par sapņiem es zinu vairāk nekā par visu pārējo ;)
11th-Feb-2009 12:43 pm
oi.. veel vairaak saac mani biedet :)) tajaa pat laikaa kljuust aizvien interesantaak ;)
hmmz.. bet par to sapni.. it kaa nekas taads pat tuvaakaa gada plaanos nebija :> taapeec veel jo vairaak savaadi ir... :>
11th-Feb-2009 12:55 pm
zini. nekad nevar zināt. es joka pēc zīlēju cik gados precēšos. lai gan puiša pat nebija. un sanāca, ka pēc gada. es nosmējos un viss. nu vot kaut sit pa nagiem, bet tā arī bija. ne uz to tiecos, ne kā. vienkārši tā sanāca. tāpēc es tagad ticu, ka mēs domājam un daram vienu, bet var būt kas pilnīgi cits beigās. :)
11th-Feb-2009 12:59 pm
jaapiesakaas pie Tevis uz ziileeshanas pusstundu :P :D
11th-Feb-2009 01:29 pm
ha ha šitā man daudzi grib :D es tikai ne vienmēr piekrītu. man druška pasākusi par sīkumiem nākt, bet nevar jau tā spēlēties.
11th-Feb-2009 01:33 pm
njeee, siikumi ir siikumi :)) vot par lielaam lietaam reizeem baigaa zinjkaariiba ir :) siikumus jau vari iemaaciities vadiit, bet lielaas liinijas tomeer ir lielaas liinijas. pateicoties lielaam liinijaam tad zini, kaa tos siikumus vadiit ;)
11th-Feb-2009 01:40 pm
pareizs domu gājiens :)
nofočē savas abas plaukstas un plaukstu otras puses. atmet man uz meilu un varēšu kaut ko pateikt ;) tikai brīdinu- rokas ir visa mūsu dzīves karte un to nebūtu vēlams rādīt kuram katram. ko mēs bieži neiedomājamies. pirmo reizi gan tādā veidā, bet var arī tā. es daudzas rokas redzu, bet neiztaustot nosaku jau uzreiz prātā kāds ir kurš. tikai pēc tam pieķeru sevi, ka atkal jau novērtējusi esmu :D
11th-Feb-2009 01:44 pm
shodien vakaraa meegjinaashu izlociit rokas kameras priekshaa ;))) ja izdosies, atmetiishu :))

klau, kaads Tev bija epasts ;) atkal esmu paseejusi lietas ;)))
11th-Feb-2009 01:54 pm
dariits ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:13 am GMT.