smth
January 20th, 2009 
09:12 am
nav nekaa labaaka par pamoshanos savaa gultaa :) jau otro riitu peec kaartas mostos ar sajuutu, ka viss ir labi :) tiesa, duudinieks atkal visu nakti rosiijaas - te vinjai zem segas gribas, te atkal aaraa izlien, te saak bakstiit mani, lai paglaastu vinju :) neskatoties uz to, guleets ir labi :) shoriit pat atljaavos nedaudz ilgaak paguleet, nekaa parasti - vienkaarshi izbaudiit to burviigo sajuutu :)
sen maajaas nebiju arii cepusi karstmaizes :) patiik man taa maiziishu smarzha :) laikam vakaraa vajadzees veelreiz uzcepinaat taas :) tad uz krietnu briidi buus miers un atkal aizmirsiishu par taam ;)
pasta kastee kaarteejais patiikamais paarsteigums - atkal divas atklaatnes :) khe, peedeejaas dienaas atklaatnes iemiiljojushas naakt pa divaam kopaa - vakar atnaaca no kjiinas un spaanijas, shodien divas no vaacijas :) pashai shodien arii viena buus jaaizsuuta. vienu briidi jau likaas, ka viss ir apstaajies - nekas nekur nekustaas - ne maneejaas tiek piegaadaatas, ne es sanjemu... beidzot kaut kas mainaas :) un tas ljoti priecee :)
09:33 am - Ricotta & basil pizza bread
skaistaas kraasaas :)
09:35 am - Chunky cheddar & celeriac soup
atkal kaads zupinieks
12:46 pm
tas, ka riit ir peedeejaa riktiigaa darba diena ofisaa, liek pamatiigi sarosiities. riita ceelienaa diezgan daudzas lietas izdariitas. peecpusdienaa veel kaudziite jaaizdara. vispaar patiik man shie briizhi, kad nedaudz vairaak nekaa parasti ir jaaiespringst - tad smadzenes kaut ka asaak, preciizaak, aatraak, konstruktiivaak straadaa, vai? taads absoluuti racionaalais iesleedzas. turklaat beidzot jaasaak skatiities materiaali komandeejumam. it kaa atnaaca precizeetaa agenda, tomeer taa ir kljuvusi zinaamaa meeraa veel vispaariigaaka (pavisam vairs nesaprotu, kaada ir mana loma shajaa pasaakumaa, kur man buus jaapiedalaas un kur nee.. vilksvinjuzin.)
05:19 pm
diena - pillniigs uzredzeeshanos. nonjeemusies esmu liidz aarpraatam. speeka vairs nav. bet veel ir maajaas jaaiekraamee kaut kas koferii, lai riit peedeejaa briidii viss nav jaastuukjee iekshaa. nogurums pamatiigs. bet vismaz dazhas lietas ir krietni pavirziijushaas uz priekshu.
07:41 pm
nekad nav gribeejies siipolus taa kaa shodien. taa ir bijis ar kjiplokiem, bet ne ar siipoliem. grauziishu siipolus kaa tadus aabolus.
08:00 pm
darbaa bez maz vai sleedzaam deriibas par to, kaadaa kraasaa buus kleita shodien uz inauguraacijas pasaakumu obamas kundzei.
noleemaam, ka vareetu buut sarkanaa vai dzeltenaa ;D
08:35 pm
kaads manaa vietaa vareetu sakraameet koferi.
09:52 pm
izcili! savu lielo koferi pati nepazinu. nezin kaapeec likaas nedaudz par mazu, kad vilku aaraa no skapja :P
koferii ielikts:
1) dushas/vannas lietas;
2) pidzhama (kopsh vienaa viesniicaa pa nakti dikti salu ar en-segaam, njemu liidzi arii pidzamu - ja buus par karstu, vienmeer var paguut izgjeerbties) + chiibas;
3) velja;
4) tupeles iekshtelpaam.
uzvalcinjus pakoshu riit. speeka vairs shodien nav.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:26 am GMT.