smth
 
20th-Jan-2009 09:12 am
nav nekaa labaaka par pamoshanos savaa gultaa :) jau otro riitu peec kaartas mostos ar sajuutu, ka viss ir labi :) tiesa, duudinieks atkal visu nakti rosiijaas - te vinjai zem segas gribas, te atkal aaraa izlien, te saak bakstiit mani, lai paglaastu vinju :) neskatoties uz to, guleets ir labi :) shoriit pat atljaavos nedaudz ilgaak paguleet, nekaa parasti - vienkaarshi izbaudiit to burviigo sajuutu :)
sen maajaas nebiju arii cepusi karstmaizes :) patiik man taa maiziishu smarzha :) laikam vakaraa vajadzees veelreiz uzcepinaat taas :) tad uz krietnu briidi buus miers un atkal aizmirsiishu par taam ;)
pasta kastee kaarteejais patiikamais paarsteigums - atkal divas atklaatnes :) khe, peedeejaas dienaas atklaatnes iemiiljojushas naakt pa divaam kopaa - vakar atnaaca no kjiinas un spaanijas, shodien divas no vaacijas :) pashai shodien arii viena buus jaaizsuuta. vienu briidi jau likaas, ka viss ir apstaajies - nekas nekur nekustaas - ne maneejaas tiek piegaadaatas, ne es sanjemu... beidzot kaut kas mainaas :) un tas ljoti priecee :)
Comments 
20th-Jan-2009 12:47 pm
Man šķiet, ka tik daudz smaidiņu nebiju iepriekš redzējusi vienā ierakstā :D
20th-Jan-2009 12:52 pm
peec katra teikuma pa vienam smaidinjam :) smaidaas man, neskatoties uz to, ka darbaa jau paguvusi paaris reizes izbesiities :) viss pamazaam biidaas kalna virzienaa, neskatoties uz to, ka reizeem jau gadaas pashljuukaaties arii uz leju. svariigaakais ir tas, kaada ir kopeejaa tendence. shobriid vairaak censhos sniipi tureet uz augshu, nekaa uz leju :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:24 am GMT.