smth
November 21st, 2008 
07:36 am
maajaas smarzho peec eediena ;)) kaartigas brokastis maajaas ;)) un jau no riita esmu izdomaajusi, kas buus vakarinjaas ;) neticami nedaudz pashai tas shkjiet, bet patiik ;) maajaas pati sev gatavoju ;))
bet ne par to ir staasts. staasts ir par to, ka shonakt vairaakus savus draugus redzeeju sapnii. piecos no riita pamodos it kaa pilniigi izguleejusies. un iisi pirms shiis pamoshanaas sapnii redzeeju lindu un kaarli. nu, jaa, linda shodien atgriezhas no vashingtonas uz paaris nedeeljam. zheel gan, ka nepaguvu vinjai uztapinaat ziemassveetku daavanu. ja uz ziemassveetkiem vinja neatbrauks, tad naaksies vien suutiit to pa pastu vinjai ;)
veel sapnii redzeeju astru un marinchiku :) pashai jau sapnii riktiigie smiekli bija par to, ka mees ar marinchiku abas striideejaamies par faktoriem, kas ietekmee alus garshu :D sapnii gardi kjikjinaaju, kad vinja teica, ka alus garshu viennoziimiigi ietekmee elektriiba :DDD meegjinaaju siikaak vinju izprashnjaat, bet tas viss beidzaas ar tekstu no vinjas puses, ka elektriiba ietkemee uudens struktuuru un garshu un punkts. :) var jau buuut ;)
vai tik shis sapnis nav ziimiigs, un vakaraa nav jaapakjer kaada pudele alus un maajaas, zekji adot, varees pa malkam iedzert ;)) nu, garsho man alus :D
eh..shodien veel piektdiena..riit veel jaaatstraadaa 17.novembra pirmdiena... labi, ka riitdiena ir iisaa diena. bet vispaar. tas ir sviests. nu, nav nekaada kvalitatiivaa straadaashana tajaa sestdienaa. visi peec tam puush un elsh, ka ir bijusi tikai viena briiva diena svetdienaa. protams, arii tajaa 17.11. nekas praatiigs nebuutu. bet te laikam jaaizveelas mazaakais ljaunums. nez, kas shajaa situaacijaa ir tas mazaakais ljaunums - ilgaaka atpuuta peec kaartas un viena neproduktiiva sestdiena, vai arii mazaak dienu peec kaartas un ne tik produktiiva pirmdiena? nezinu. laikam katram savs.
10:12 am
patiikams paarsteigums pasta kastee ;))) shoreiz abas atklaatnes no asv :)viena no nelielas pilseetinjas netaalu no bostonas, bet otra no nelielas pilseetinjas netaalu no chikaagas :)
vispaar incanti paveerot, kaadu profesiju paarstaavji nodarabojas ar atklaatnju suutiishanu.. norveegjis bija gaisa kontrolieris, gandriiz bostoniete - medmaasa, gandriiz chikaagas iedziivotaajs - farmaceits :) pirms tam bija kundziite, kas darbojas ar beernu pieskatiishanu, psihologjijas doktorante, skolniece...
12:34 pm - Nedēļas nogalē Latvijā gaidāms stiprs vējš un sniegs
Publicēta: 12:29 21.11.2008.

Rīga, 21.nov., LETA. Naktī uz svētdienu, 23.novembri, Latvijā gaidāma ziemeļu, ziemeļrietumu vēja pastiprināšanās brāzmās no 17 līdz 22 metriem sekundē, bet piekrastes rajonos vismaz no 25 līdz 29 metriem sekundē, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.
Šāda stipruma vējš saglabāsies visas svētdienas garumā un naktī uz pirmdienu.
Pēc Boforta skalas, vēja ātrums no 17,2 līdz 20,7 metriem sekundē tiek uzskatīts par vētrainu laiku. Šādā laikā liecas lieli koki, lūst tievi zari un cilvēka gaita pret vēju ir ievērojami apgrūtināta. Savukārt no 24,5 līdz 28,4 metriem sekundē tiek uzskatīts par stipru vētru. Šādā laikā vējš var nolauzt atsevišķus kokus un nodarīt citus postījumus. Šādā vējā jūra ir baltās putās, vēja uzrautās šļakatas pilda gaisu un samazina redzamību.
Svētdien ilgstoši, stipri snigs un putinās, uz ceļiem veidosies sniega sanesumi. Piekrastes rajonos, arī Rīgā, strauji paaugstināsies ūdens līmenis.
Pirmdien, 24.novembrī, vējš pāries rietumu, dienvidrietumu vējā un dienas laikā sāks pakāpeniski pierimt no 15 līdz 18 metriem sekundē.

vai tas noziimee, ka sveetdien naaksies seedeet maajaas??? brrr... un bija tik skaista doma izlaist kaadu loku aarpus riigas...
01:32 pm - 95.markas benzīna cena nokritusi zem 60 santīmu robežas
nu, jaa-vakar vakaraa nestee bija veel spiitiigie 0,607..shoriit braucu ar busu uz darbu, jo slapjiem matiem negribeejaas vazaaties apkaart, taapeec cenu neieveerteeju :)) khe, manaa ikdienas marshurutaa viena neste divreiz dienaa paraadaas - no riita un vakaraa ;)) tad vienmeer noveerteeju cenu svaarstiibas ;))
tomeer priecee tie cipari :))) ar katru dienu aizvien vairaak :)
jebkuraa gadiijumaa - LETA veesta:

Publicēta: 13:20 21.11.2008.

Rīga, 21.nov., LETA. 95.markas degvielas cena Latvijā sasniegusi zemāko atzīmi pēdējā pusotra gada laikā - SIA "Neste Latvija" degvielas uzpildes stacijās (DUS) 95.markas degvielas cena šodien nokritusi līdz 58,7 santīmiem par litru, bet SIA "Latvija Statoil" DUS 95.markas degvielas cena samazinājusies līdz 0,599 latiem par litru, liecina aģentūras LETA apkopotā informācija.
Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, pēdējo reizi Latvijas iedzīvotāji degvielu par mazāk nekā 60 santīmiem varēja iegādāties 2007.gada marta beigās.
SIA "LUKoil" DUS 95.markas degvielas cena saglabājusies 0,612 santīmi par litru, SIA "Viada"- 0,609 lati par litru, bet SIA "Dinaz" - 0,607 lati par litru.
SIA "Augstceltne" degvielas uzpildes stacijās "Kurši" 95.markas degvielas cena joprojām ir 0,61 lats par litru, SIA "Uno X" - 0,612 lati par litru, SIA "Latvijas Nafta" - 0,606 lati par litru, savukārt SIA "Virši-A" - 0,612 lati par litru.
LETA jau ziņoja, ka naftas cena pasaules tirgū ceturtdien nokritās zem 50 dolāru par barelu atzīmes, tādējādi sasniedzot zemāko līmeni pēdējo trīsarpus gadu laikā. Naftas cenu samazinājums joprojām skaidrojams ar pieprasījuma samazināšanos.
06:14 pm
s-a-s-o-d-i-i-t-s. kameer atnaacu maajaas, ausis nosala. jaasaak mekleet cepure laikam. galu galaa nedeeljas nogalee draud lielais veejsh... ziema tieshaam naak???
toties maajaas kaarteejais vakara priecinjsh pasta kastee :D shoreiz atklaatne no francijas, nicas ;)saulaini vasariigi silta :)
taaks..jaaievelk elpa un jaauztapina vakarinjas ;) jaaturpina pietureeties pie jaunaa dziives veida ;))
un veel. nu, ko mans neta veikala pasuutiijums atvelsies tikai naakamtreshdien, jo blenderis, ko iekaaroju, buus klaat tikai otrdien. lai nebuutu divreiz jaadzenaa kurjers shurpu-turpu un man nebuutu jaasatraucas, vai laikus esmu ieradusies maajaas, pasuutiijumu vienojaamies piegaadaat vienaa reizee. zheel, ka kafijas dzirnavinjas, ko gribeeju, nevar vairs dabuut.. gribeejaas taadas ar tiiraam, skaidraam liinijaam. askeetiskas. bet buus nedaudz kosmiskas :D parastaas (kaut ko liidziigu vecajaam straumeem), baigi negribeejaas, jo shkjiet neparociigas. forshaak tomeer, kad ir atsevishkji trauks pupinjaam un atsevishkji jau samaltajai kafijai vai manaa gadiijumaa - arii cukuram :D vaardu sakot, shii vaavuljoshana patiesiibaa ir par to, ka veel piecas dienas jaaiztur bez feena :D (tagad pie sevis kjikjinu, jo shitik daudz rakstiit, lai patiesiibaa pateiktu tikai par feena iztruukumu :DDDD )
ai, vienkaarshi ir labs oms ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:20 am GMT.