smth
 
21st-Nov-2008 06:14 pm
s-a-s-o-d-i-i-t-s. kameer atnaacu maajaas, ausis nosala. jaasaak mekleet cepure laikam. galu galaa nedeeljas nogalee draud lielais veejsh... ziema tieshaam naak???
toties maajaas kaarteejais vakara priecinjsh pasta kastee :D shoreiz atklaatne no francijas, nicas ;)saulaini vasariigi silta :)
taaks..jaaievelk elpa un jaauztapina vakarinjas ;) jaaturpina pietureeties pie jaunaa dziives veida ;))
un veel. nu, ko mans neta veikala pasuutiijums atvelsies tikai naakamtreshdien, jo blenderis, ko iekaaroju, buus klaat tikai otrdien. lai nebuutu divreiz jaadzenaa kurjers shurpu-turpu un man nebuutu jaasatraucas, vai laikus esmu ieradusies maajaas, pasuutiijumu vienojaamies piegaadaat vienaa reizee. zheel, ka kafijas dzirnavinjas, ko gribeeju, nevar vairs dabuut.. gribeejaas taadas ar tiiraam, skaidraam liinijaam. askeetiskas. bet buus nedaudz kosmiskas :D parastaas (kaut ko liidziigu vecajaam straumeem), baigi negribeejaas, jo shkjiet neparociigas. forshaak tomeer, kad ir atsevishkji trauks pupinjaam un atsevishkji jau samaltajai kafijai vai manaa gadiijumaa - arii cukuram :D vaardu sakot, shii vaavuljoshana patiesiibaa ir par to, ka veel piecas dienas jaaiztur bez feena :D (tagad pie sevis kjikjinu, jo shitik daudz rakstiit, lai patiesiibaa pateiktu tikai par feena iztruukumu :DDDD )
ai, vienkaarshi ir labs oms ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:23 am GMT.