smth
November 13th, 2008 
11:49 am
darbiigs riits... shodien esmu samij glavnij... turklaat no riita jau biju paseedeet pie zaljajaam kolonnaam.. bet beidzaas viss veiksmiigaak nekaa biju gaidiijusi... nebija jaaceljas un jaaklaigaa, ka mans viedoklis nav njemts veeraa :) pashi piekaapaas un tas noziimee, ka atkal driiz sanaaks doties albertielas virzienaa ;))
pa celjam iemetu pasta kastee suutiijumu uz kjiinu, sapirkos ideju smelshanai kaudzi ar zhurnaaliem un apmekleeju [info]dizzy :) shkjiet, ka vinjai buus izdevies mani liidz galam paarliecinaat par zekju adiishanu :) jaaizdomaa, kaadas, jaaiepeerk dzija un jaasaak tapinaat ;) peedeejaas zekjes uzadiiju pamatskolaa un tas noziimee, ka shoreiz pirmaas noteikti buus liels paarbaudiijums :))))
ak, jaa... atkal kritu kaardinaajumaa un.. panjeemu gan pulksteniiti, gan divas krelles ;) tagad varees puceeties ;) vispaar peedeejaa laikaa dazhas draudzenes jau pamaniija, ka man atkal uznaakusi rotaslietu eera :)) gribas taadas interesantas, ne-tipiskaas rotaslietas ne tikai izieshanu gadiijumos valkaat, bet arii ikdienaa ;) taapeec aizvien vairaak apsveru ideju par rotu gatavoshanas maakslas apguushanu :DDD lai pati speetu apgaadaat ar jaunaam rotaslietaam un daavinaat taas arii draudzeneem ;)))
vaardu sakot - viss ir labi shobriid.
03:15 pm - treknie gadi beigushies...
kraajkasiite
09:19 pm
shodien bija atkal lielaa diena - maajaas gatavoju vakarinjas ;) un nezin kaapeec shkjiet, ka laikam tomeer shobriid atgrieziishos pie vakarinju gatavoshanas maajaas ;) forshi ir taa parosiities un forshi ir tas, ka maajaas smarzho peec maajas ;) turklaat [info]minija pieteicaas ierasties ciemos, iekost vakarinjas un uzsist klachu :))) ceru, ka nebuushu vinjai nelabumu ar savu njammu uzsitusi :DD
patiesiibaa riktiigi sirsniigs vakars sanaaca ;) smaidaas. patiesi un no sirds.
piekjeeru sevi, ka neskatoties uz to, ka nedeelja varbuut nav no taam vieglaakajaam, joprojaam speeju tvert pasauli un smaidiit, nevis kratiit galvu un visiem riet pretii. esmu saakusi raapties no alas aaraa :))) un, paveerojot savus koleegjus, shobriid saprotu, ka nemaz negribu atgriezties tajaa staavoklii, kaada biju pirms atvaljinajuma. mani tas staavoklis shobriid ljoti biedee. nevesliigi. ljoti neveseliigi. tagad ir labaak :)
nu, ko... tagad paadiit un guleet ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:18 am GMT.