smth
November 10th, 2008 
11:00 am
Saskaņā ar Rīgas Narkomānijas profilakses centra pētījumu „Jauno tehnoloģiju atkarības izplatība jauniešu vidū Rīgā” 35% no aptaujātiem jauniešiem uzskata, ka darbošanās ar datoru ir labākās zāles pret depresiju.
11:21 am
nu, ko paarbaudiisim seno latvieshu ticeejumu arii shogad.
shogad zosis iet pa dubljiem, taatad ziemassveetkos ies pa ledu? :)
12:04 pm - Par jauno "Parex bankas" prezidentu kļūs Inesis Feiferis
Publicēta: 11:33 10.11.2008.

Rīga, 10.nov., LETA. Par jauno AS "Parex banka" prezidentu kļūs pašreizējais AS "Latvijas Hipotēku un zemes banka" valdes priekšsēdētāju Inesi Feiferi, savukārt Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis pildīs padomes priekšsēdētāja pienākumus.
Iespējams, šodien tiks saņemta sākotnējā informācija no Eiropas Komisijas, kas sniegs atdzinumu par "Parex bankas" pārņemšanas darījumu. Saņemot pozitīvu atbildi, Finanšu ministrija kā "Hipotēku bankas" kapitāldaļu turētāja pieņems lēmumu par "Hipotēku bankas" ietekmi citā kapitālsabiedrībā - "Parex bankā".
Tam sekos līguma parakstīšana, kurā "Hipotēku banka" iegūs 51% "Parex bankas" akciju. "Parex banka" un "Hipotēku banka" slēgs ieguldījuma līgumu, kuru vienlaicīgi parakstīs finanšu ministrs Latvijas Republikas vārdā.
Darījuma veikšanai nepieciešama Eiropas Komisijas atļauja par valsts atbalsta sniegšanu, arī Konkurences padomes un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) atļauja.
Divu nedēļu laikā no ieguldījuma līguma noslēgšanas var notikt akcionāru maiņa, pēc kuras sāks strādāt jaunais prezidents un valde jaunā sastāvā.

nju, ko... veerosim situaaciju taalaak...
02:52 pm
Встречаются два шефа:
- Слышь, ты своим зарплату выплачиваешь?
- Нет.
- И я нет. А они все равно на работу ходят?
- Ходят.
- И мои ходят. Слышь, может вход платный сд
елаем?

часть2:
Вход сделали платным. Проходит неделя.
- Ну как, твои ещё на работу ходят?
- Ага, тока экономят, с*ки!!!!
- ?????
- В понедельник приходят, а в пятницу уход
ят
10:59 pm
"8 sievietes un..." peec Fransuaa Ozona scenaarija. Astonjas Krievijas teaatru aktrises - Anna Samohina, Aleksandra Nazarova, Evelina Bljodans, Nataalija Seleznjova, Aleksandra Nazarova, Olga Orlova, Irina Domninska, Nataalija Ljesnikovskaja un Darja Sagalova. un... Nepaarliecinaaja. Bija pat viens briidis, kad saaku domaat - kad tas beidzot beigsies un varees doties maajaas.
Kaitinaaja tomeer tas, ka dziesmas nedziedaaja dziivajaa. Kaitinaaja krievu publikas veelme plaukshkjinaat plaukstinjas vietaa un nevietaa. Shii nav pirmaa izraade, ko apmekleeju..un shaada uzvediiba jau ir likumsakariiba. Kaitinaaja tas, ka peedeejaas dziesmas laikaa dalja publikas vienkaarshi pieceelaas un saaka doties izejas virzienaa.
Rezumeejums - taads pljiku-pljeku gabalinjsh. Labi vien bija, ka nepirkaam biljetes tuvaak un liidz ar to par daargaakas.
ar ruutu uzsitaam klachu. sen nebijaam tikushaas. ir tik sirsniigi un labi. tieshaam tas, ka esmu nedaudz paarveerteejusi prioritaates un pamainiijusi attieksmi, paliidz shobriid. smaidu. daudz un patiesi. ir tachu viss labi :) ir!
11:17 pm
mana pirmaa pastkarte ir sasniegusi adresaatu somijaa ;) nju, ko? varu saakt gaidiit savaa pasta kastee pirmo :)
un naakamaa riit no riita atkal celjos uz somiju :))
somi baisie aktiivisti, vai? :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:23 am GMT.