smth
 
10th-Nov-2008 10:59 pm
"8 sievietes un..." peec Fransuaa Ozona scenaarija. Astonjas Krievijas teaatru aktrises - Anna Samohina, Aleksandra Nazarova, Evelina Bljodans, Nataalija Seleznjova, Aleksandra Nazarova, Olga Orlova, Irina Domninska, Nataalija Ljesnikovskaja un Darja Sagalova. un... Nepaarliecinaaja. Bija pat viens briidis, kad saaku domaat - kad tas beidzot beigsies un varees doties maajaas.
Kaitinaaja tomeer tas, ka dziesmas nedziedaaja dziivajaa. Kaitinaaja krievu publikas veelme plaukshkjinaat plaukstinjas vietaa un nevietaa. Shii nav pirmaa izraade, ko apmekleeju..un shaada uzvediiba jau ir likumsakariiba. Kaitinaaja tas, ka peedeejaas dziesmas laikaa dalja publikas vienkaarshi pieceelaas un saaka doties izejas virzienaa.
Rezumeejums - taads pljiku-pljeku gabalinjsh. Labi vien bija, ka nepirkaam biljetes tuvaak un liidz ar to par daargaakas.
ar ruutu uzsitaam klachu. sen nebijaam tikushaas. ir tik sirsniigi un labi. tieshaam tas, ka esmu nedaudz paarveerteejusi prioritaates un pamainiijusi attieksmi, paliidz shobriid. smaidu. daudz un patiesi. ir tachu viss labi :) ir!
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:19 am GMT.