smth
November 7th, 2008 
07:06 am
atkal viena riita dziesma :)
shoriit jau gultaa dungojaas shii :)))
09:55 am
it kaa veelu vakar sanaaca aiziet guleet, tomeer visumaa pashsajuuta ir ok. pirmais riits bez kafijas. shoriit vienkaarshi taa nekaarojaas. iedzeeru aabolu-jaanjogu sulu, iekodu brokastinjas un viss - cilpoju uz darbu :) lai gan kaaja veel joprojaam atgaadina par sevi. nepatiik man iisti tas, ka jau divas nedeeljas taa saap. tomeer joprojaam klusi ceru uz to, ka paaries ;) (jaa, jaa, bezatbildiiga pieeja savai veseliibai) :>
pa celjam uz dzirnavu un barona ielas stuura atkal satiku to seetnieci lillaa veejenee uz augstajiem papeezhiem :)) un man riktiigi pasmaidiijaas :) forshi! nu, nav jaabut visiem seetniekiem noshnjurkushiem :)
shoriit, naakot uz darbu, nezin kaapeec praataa ienaaca nedaudz muljkjiiga ideja - riit no riita celties agraak un braukt veerot saulleektu vai miglu, vai lietu :) redzees. varabuut taa arii izdariis.
12:56 pm
izskataas, ka neskatoties uz raaadijoo aktivitaateem, materiaalu, ko gatavoju shobriid presei, buj, ko liksim maajas lapaa, laikam buus jaauzraksta iisumaa un jaaiemet arii sheit info par to, kas un kaa notiek ar atlaishanaam.
06:24 pm
paldies, [info]neverending, par sho!
07:59 pm
apseedos un domaaju.. kaa lai to skaidrojosho pasaakumu par atlaishanaam uztaisa?
varbuut vienkaarshi ljaut, piemeeram, pie shii ieraksta visiem jautaat, un tad meegjinaashu atbildeet. lielos palagus lasiit jau laikam neviens nemiil.
vaardu sakot, gaidu piedaavaajumus, kaa Jums, miiljie lasiitaaji, gribas lasiit par atlaishanaam :)))
10:58 pm
triis stundu darbs rezulteejies vienaa ierakstaa. iisumaa centos uzrakstiit svariigaakaas lietas par darba attieciibu izbeigshanu.
ja esmu ko aizmirsusi un neesmu pastaastiijusi, informeejiet! :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:18 am GMT.