smth
September 12th, 2008 
07:44 am
kad nozvaniija modinaataajs, duksene ieraapaas gultaa... pabaazu vinju zem segas un ta paguleejaam minuutes 2 kopaa, lai vinjai tas siltums zem segas iepatiktos :) izskataas, ka siltums ir tik ljoti iepaticies, ka zveers joprojaam nav izraapies no zemsegas :D
10:40 am
:)))) )
11:16 am
peintbols shodien atceljas. (kaarteejo reizi koleegji nespeej savaakties uz sho pasaakumu :( )
cerams, ka tuvaakajaa laikaa izdosies tomeer savaakties barinjam briivpraatiigo un aizdoties izklaideeties kartingu trasee un laazeru labirintaa.
un vispaar... strauji tuvojas ziimiigais datums ;) jaasaak domaat, ko dariit - svineet/nesvineet.. un, ja svineet, tad kur un kaa.. kaut kaa klaatie galdi mani nemaz neuzrunaa.. labaak kaut ko aktiivu un atraktiivu :D manas abas meitenes jau bija iemineejushaas, ka vareetu aizlaist uz mezha kakji ap to datumu... hmmz... a varbuut tieshaam???
01:49 pm - dienas priecinjsh :DDDDD
Ja smadzenes nestrādā, pamatīgi jāsadauza dibena muskuļi. Tas jādara stāvus, ar dūrēm, enerģiski.
02:22 pm
nedeeljas nogales plaans:
1) riit pa dienu pie [info]le_minga shkjiroties un kraameeties ;)
2) vakaraa vareetu kaut kur izbraukt :)
3) sveetdien toch ir jaaizbrauc aarpus riigas. vajag: idejas, kurp un liidzbrauceejus :D
04:29 pm - Pear, hazelnut & chocolate cake
taa kaa maajaas ir maishelis ar bumbieriem, tad saprotu, ka man ar tiem ir kaut kas jaadara.. nedriikst tachu mantu apzinaati novest liidz situaacijai, kad taa tiek aizmesta miskastee...
pamekleejos receptiites... un ieraudziiiju sho Pear, hazelnut & chocolate cake.
sveetdien meegjinaashu uzcept, lai pirmdien atkal meitenes palutinaatu :))))
07:27 pm
vakar vakaraa radaas gjeniaals plaans - vajag maajaas nelielos uzkopshanas darbus izveikt. taapeec zhigli vilku pakalju shovakar maajaas, lai veel pa dienas gaismu piekjertos diivaanu apkopei :D
eh, pa shiem 2 gadiem kakjis diezgan daudz ir atstaajis savus nospiedumus (skraapeejumus).. zheel nedaudz to diivaanu sametaas.. bet, nu, labi :) galu galaa - katrai lietai savs muuzhs :)) pirmo skraapeejumu savulaik ljoti paardziivoju, jo kakjis bija iemaniijies to izdariit, ja nemaldos, otrajaa vai treshajaa nedeeljaa ;))) tagad ir savaadaak - protams, ka man nepatiik, kad vinja ar nagiem atsperas no taa divaana, lai kaut kur taalaak jonjotu, bet saprotu, ka neko es tur izdariit nevaru - jaasamierinaas duksim duksha raksturs un punkts ;)
jebkuraa gadiijumaa, patiik taa nedaudz kjiimiskaa smarzha maajaas, kas palikusi peec diivaanu apkopes ;)) un patiik tas, ka diivaani tagad cmuki spiid ;))
ir labi padariita darbinja sajuuta ;)

turklaat veel ir sarunaata tikshanaas riit ar vienu kundzi, no kuras jaasavaac dreebes :) arii tas priecee ;)) taada ljoti jauka taa kundziite izklausiijaas ;) taa smuki pachalojaam abas ;)))

tagad nevar saprast, ko labaak dariit - izsliet kaajas un kaadu filmu noskatities, vai uztaisiit teeju termosaaa un izbraukt kaadu loku... ierastais divu jautaajumu komplekss :)))
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:21 am GMT.