smth
May 23rd, 2008 
09:23 am
shodien buus riktiigi sarkano nagu diena. sen man taadi nav bijushi.
kaut kur kaadreiz lasiiju, ka viirieshkaartas cilveekiem tie asinssarkanie nagi shermuljus uzdzenot :) i, pareizi :D don`t cross my path :P
10:39 am - Raspberry & milk chocolate cheesecake
vien` maz` kuucinj ;)
01:05 pm
maajaas ejot buus jaanopeerk shos smarzhiigos baltos briinuminjus... daudz...

maijpukjiites
01:16 pm - Rīgā notriec ceļu policistu - motociklistu jeb te tev nu bija - skaties divreiz! divreiz!
Publicēta: 13:12 23.05.2008.

Rīga, 23.maijs, LETA. Šodien Rīgā, Skanstes ielā, automašīna "Mercedes Benz" notrieca ceļu policistu, kurš brauca ar dienesta motociklu.
Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgards Dudko, ap plkst.11 1967.gadā dzimis vīrietis, izbraucot ar automašīnu "Mercedes Benz" no "Renault" centra Skanstes ielā, nedeva braukšanas priekšroku 1973.gadā dzimušajam policistam, kas ar dienesta motociklu pārvietojās pa galveno ceļu, kā dēļ notika sadursme.
Ceļu policijas darbinieks ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.
Kā noskaidroja policijas darbinieki, vieglās automašīnas vadītājs notikuma brīdī nebija lietojis alkoholu.
08:13 pm
incantu personaazhu pamaniiju, naakot no b-baara.. seedeeja viens pusmuuzha onka pieturaa ar neljkji pogcaurumaa, atveertu baltviina pudeli rokaas un blakus uz maisinja paaris cerinjzaru :)
bet vispaar... labi ar ruutu b-baaraa paseedeejaam :) kokchas gardi, vakarinjas njammiigas :) klacha arii sanaaca laba ;)vienaa briidii pat radaas sajuuta, ka neesmu lv, bet gan zheneevaa.. gandriiz kaa pirms gada, kad karuuzhaa eedaam ar ruutu vakarinjas..
maajaas naakot, redzeju vienu kundziiti ar maijpukjiiteem... bet man taa kundziite kaut kaa nepatika... taapeec maajaas atnaacu bez lakstiem.. negribeejaas naudu dot cilveekam, kursh (kaa redzams) to vienkaarshi nodzers.. labaak pashai tad uz mezhu aizbraukt..
pilseetas centraa, vecriigaa chum un mudzh ar krieviski runaajoshiem personaazhiem...peedeejais zvans kaa izskataas vinjiem... meiteeni ar lieliem baltiem kaapostie, tfu, banteem matos, baltaas pusgaraas zekjees, tumshos svaarkos un baltaas bluuzees... viens taads barinjsh gaaja pa vecriigu un dziedaaja katjushu... murgs kaut kaads...
10:14 pm
suudu buushana.
shodien izdomaaju, ka gribas aiziet uz bi-2...bet izraadaas, ka tajaa dienaa doshos skatiities jevgeeniju onjeginu krievijas valsts akadeemiskaa lielaa teaatraa izpildiijumaa.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:23 pm GMT.