smth
Commenting To 
23rd-May-2008 08:13 pm
incantu personaazhu pamaniiju, naakot no b-baara.. seedeeja viens pusmuuzha onka pieturaa ar neljkji pogcaurumaa, atveertu baltviina pudeli rokaas un blakus uz maisinja paaris cerinjzaru :)
bet vispaar... labi ar ruutu b-baaraa paseedeejaam :) kokchas gardi, vakarinjas njammiigas :) klacha arii sanaaca laba ;)vienaa briidii pat radaas sajuuta, ka neesmu lv, bet gan zheneevaa.. gandriiz kaa pirms gada, kad karuuzhaa eedaam ar ruutu vakarinjas..
maajaas naakot, redzeju vienu kundziiti ar maijpukjiiteem... bet man taa kundziite kaut kaa nepatika... taapeec maajaas atnaacu bez lakstiem.. negribeejaas naudu dot cilveekam, kursh (kaa redzams) to vienkaarshi nodzers.. labaak pashai tad uz mezhu aizbraukt..
pilseetas centraa, vecriigaa chum un mudzh ar krieviski runaajoshiem personaazhiem...peedeejais zvans kaa izskataas vinjiem... meiteeni ar lieliem baltiem kaapostie, tfu, banteem matos, baltaas pusgaraas zekjees, tumshos svaarkos un baltaas bluuzees... viens taads barinjsh gaaja pa vecriigu un dziedaaja katjushu... murgs kaut kaads...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:21 pm GMT.