smth
February 10th, 2008 
10:01 am - Grrrrfilds
grflds
10:39 am
liist lietus. peleeks viss. un nekaadas ledus skulptuuras vairs negribaas.
10:57 am
gribeeju salikt narcishu un tulpju bildes sheit, lai [info]minija guutu priekshstatu par to, kaa tas dziivee izskataas..:))) duksis uzskatiija, ka neskatoties uz to, ka acis ir miega pilnas, arii vinjai gribas paraadiit sevi :D
taa nu bildes par podiem un duksi :))
bildes )
02:31 pm - Juno (2007)
peleekais un lietainais laiks veicinaaja to, ka esmu palikusi maajaas :) shodien juutu, ka atkal buus kustiigo bilzhu diena. no riita jau noskatiijos paariiti comedy club un tad piekjeeros Juno (2007).
patika!! i bildiite, i muuzika, i teksti no varonju mutes.. :)
pat negribas neko rakstiit,teikt.. ir vienkaarshi lieliska peecgarsha, ko negribas shobriid vaardos pazaudeet ;) tieshaam lieliska!
06:07 pm - The Da Vinci Code (2006)
The Da Vinci Code (2006)... paaris meeneshus taa staaveeja.. nevareeju nekaadi tai piekjerties..kaapeec? taapeec, ka negribeejaas sabojaat atminjas par graamatu. jaa, atziistos, saaku skatiities tieshi ar shaadu attieksmi - filma nevar buut labaaka par graamatu. un secinaajums peec noskatiishanaas ir tieshi taads - graamata man toreiz, kad lasiiju, patika krietni labaak..toreiz to graamatu vienkaarshi apriju.. filma tik ljoti neaizraava - bija pat veelme vienaa briidii sleegt to aaraa.. jaa, bija filmai arii pluss :) - toreiz, kad lasiiju graamatu, bija vajadziiba mekleet gleznas, lai speetu vizualizeet, kas tur iisti ir vai nav tajaa graaamataa rakstiits ;) filmaa tomeer bildiite ir ;) un vienkaarshaak visu salikt :)))
secinaajums? pienaakums ir izpildiits ;) filmu noskatiijos :) otrreiz neskatiishos vairs :D
06:35 pm
shaadas bildes piestaav tikai vakaram.. ljoti gruuti man iedomaaties taadu bildi skatiit no riita vai pa dienu... iistaa sajuuta rodas tad, kad iestaajies neliels dienas sagurums..
bilde )
10:53 pm
man patik nakti klausities ka duksis grauz sauso baribu...
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:19 am GMT.