smth
February 6th, 2008 
07:14 am
izdziivot sho riitu.
kaaaaaa?????!!!!! nervozeeju. ljoti. abas ar inetu jau runaajaam, ka pilniigi un absoluuti neprognozeejams ir tas, kaa pasaakums noritees, kaadaa virzienaa tas viss saaks pluust.
lai arii kaa tas viss nebeigtos - buus jaaizdziivo, jaaizdomaa risinaajumi utt.
trakais jaunais gads tikai uznjem aatrumu.
12:09 pm
jau 2h zalaja zale. galva iet rinki no ta tirgus..perle iz zorgevica mutes - organizetais proletariats var pieprasit visu, ko velas.
04:59 pm - Par ledus skulptuuru festivaalu
10.Starptautiskā ledus skulptūru festivāla laikā Jelgavā būs papildu auto stāvlaukumi un bezmaksas autobusu reisi
Publicēta: 16:22 06.02.2008.

Jelgava, 6.febr., LETA. Sestdien, 9.februārī, un svētdien, 10.februārī, 10.Starptautiskā ledus skulptūru festivāla laikā Jelgavā iekārtos divas papildu autostāvvietas. No tām svētku apmeklētājus bez maksas ar autobusu nogādās līdz festivāla norises vietai Hercoga Jēkaba laukumā.
lasiit taalaak )

nju, ko.. jaatrod upuri, kas sestdien vai sveetdien ir gatavi turp doties, un jaabrauc ;))
09:20 pm
jauks vakars sanaaca kopaa ar [info]minija. patiik man tas miers, kas ir ieksh sky & more.
gaaju savaakt [info]minija no darba un sapratu, ka tas, kas man nedaudz pietruukst, ir veeji no laimas :) tik jauki smarzhoja.. vienaa mirklii radaas taada maaniiga sajuuta, ka ir augusts.. jauka muuzika skaneeja ausiis, aizveeru uz iisu briidi acis un taada silta veeja braazma noglaastiija seju un taa choko smarzha, un sakaarojaas smaidiit... protams, atverot acis, atgriezies peleekajaa februaara realitaatee, bet smaids vienalga nepazuda :)
patiesiibaa, esmu secinaajusi, ka shitaadas staigaashanas kaajaam pa pilseetu ar ausiim ausiis, reizees es vai nu vienkaarshi ne par ko nedomaaju un izveedinu galvu, vai arii tieshi otraadi - izdomaaju visaadas lietas. shodien, neskatoties uz odureeni, kas bija iestaajies jau dienas saakumaa, bija domaajamaa reize. daudz domaaju par politkorektumu darbaa, par to, ka buutu taa kaa jaamaacaas (jaaizgliitojas), par draugu buushanu...bet par shiim lietaam, vai vismaz pirmo lietu kaadaa briidii noteikti uzrakstiishu. shobriid veel esmu aktiivaa apsmadzenjoshanas faazee.
jebkuraa gadiijumaa - vakars bija jauks ;)
09:28 pm
benjkjiic - mantu laade ;) )
09:32 pm
shii bilde izraisiija asociaacijas ar aadama un ievas teemu..
bilde )
10:48 pm
dumaa galva saap.. nekaadas graamatas lasiishana nebuus shovakar.. jaameegjina aizmigt..
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:17 am GMT.