smth
 
6th-Feb-2008 09:20 pm
jauks vakars sanaaca kopaa ar [info]minija. patiik man tas miers, kas ir ieksh sky & more.
gaaju savaakt [info]minija no darba un sapratu, ka tas, kas man nedaudz pietruukst, ir veeji no laimas :) tik jauki smarzhoja.. vienaa mirklii radaas taada maaniiga sajuuta, ka ir augusts.. jauka muuzika skaneeja ausiis, aizveeru uz iisu briidi acis un taada silta veeja braazma noglaastiija seju un taa choko smarzha, un sakaarojaas smaidiit... protams, atverot acis, atgriezies peleekajaa februaara realitaatee, bet smaids vienalga nepazuda :)
patiesiibaa, esmu secinaajusi, ka shitaadas staigaashanas kaajaam pa pilseetu ar ausiim ausiis, reizees es vai nu vienkaarshi ne par ko nedomaaju un izveedinu galvu, vai arii tieshi otraadi - izdomaaju visaadas lietas. shodien, neskatoties uz odureeni, kas bija iestaajies jau dienas saakumaa, bija domaajamaa reize. daudz domaaju par politkorektumu darbaa, par to, ka buutu taa kaa jaamaacaas (jaaizgliitojas), par draugu buushanu...bet par shiim lietaam, vai vismaz pirmo lietu kaadaa briidii noteikti uzrakstiishu. shobriid veel esmu aktiivaa apsmadzenjoshanas faazee.
jebkuraa gadiijumaa - vakars bija jauks ;)
Comments 
7th-Feb-2008 12:24 am
heh, man šovakar arī vienu brīdi bija jušana, ka ir vasaras vakars
7th-Feb-2008 08:51 am
Hai :)
Izrādās, ka smaids bija no Laimes smaržas :) a es ta domāju, ka redzot mani Tu smaidi :(, bet saostās kamēr nāk pie manis un kā "mazs atkarīgais" apsēžas mašīnā ;) nu bīstami ar tevi ...:)
7th-Feb-2008 08:55 am
nu, vispirms saakaas ar choko smarzhu :) a peec tam.. man patika viena gjeniaala fraaze - "man ir depresija":DDDD un tas milzu smaids, kas bija uzreiz peec taas fraazes pateikshanas ;)))
visaar - vakar bija forshi :)) un tieshaam priecaajos Tevi redzeet ;)
7th-Feb-2008 09:07 am
Žēl, ka neredzi manu sejas izteiksimi, kad izlasīju tāds "dīvaini apgarots" smaids uz sejas par savu teicienu :P
7th-Feb-2008 09:15 am
vajag bildi! :) taisi bildi augshaa un suuti shurp :))) lai gan speeju iedomaaties, kaada grimase Tev ieziimeejaas ;))
P.S. kaa aizbrauci? :))
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:23 am GMT.