smth
February 1st, 2008 
09:57 am
ir tikai pusotra stunda pagaajusi. 'izaardiities' ieksheeji vismaz jau esmu paaris reizes paguvusi.
1) ja tu saki, ka tu neiesi piedaliities, tad vismaz apskati, vai tajos papiiros nekas nav taads, kas skar tevi. kapeec man peedeejo piecu minuushu laikaa no tevis jaaizsit viedoklis par to, ko tu esi pavirshi atmetis man ar tekstu, ka tur jau nekaa nav, kas tevi interesee.
2) ja rakstiits, ka viens papiirs jaaaizpilda un jaanosuuta, tad tas to arii noziimee - viens suutiitaajs suuta vienu vienotu, apkopotu viedokli.
3) vai gruuti ienaakt un pajautaat koleegjim, vai gadiijumaa mums nav kaut kas sakaams par to visu?
4)... veel buus. diena tikai saakusies.

tvaiku nedaudz nolaidu.
paldies par uzmaniibu.
10:44 am - turpinaajums ieprieksh rakstiitajam..
4) jaa, esmu arii nagu mauceeja. pashi vinji gribeeja, lai suutam visu, kas vareetu kaut kaadaa zinjaa vinjus skart. За что боролись, на то и напоролись. suutu, paarsuuutu, informeeju. un peec tam arii nagus maucu - prasu atbildi konkreetaa terminjaa iesniegt. ja atbildes nav - rakstu pieklaajiigi veesus un uzbraucoshus epastus. gribeejaat - dabuujaat! neraustiet kakji aiz uusaam. kakjis arii ieshkjilt pa degunu var.
+
5) kaapeec man jaaspeej straadaat ar dokumentiem anglju valodaa, bet juus, kas visu grib zinaat, peekshnji kliedzat, ka to nevarat? ja gribas sanjemt visu informaaciju, ko dodu jums, tad arii pacentieties to sagremot. ja zobinju nav, tad nafig jums taa informaacija?
11:00 am - Holandiešu autovadītājam piespriež sodanaudu par kaķa nesabraukšanu
Publicēta: 10:27 01.02.2008.

Hāga, 1.febr., LETA--RIA NOVOSTI. Nīderlandes policija uzlikusi 75 eiro sodanaudu autovadītājam par to, ka viņš nav sācis braukt pie luksofora zaļās gaismas brīdī, kad ielu šķērsojis kaķis, ceturtdien ziņoja avīze "Algemeen Dagblad". lasiit taalaak )
12:51 pm
mums veel tikai paarkaapuma proceduura truuka.
forshi.
04:33 pm
visi taas sauc par melnajaam mapiiteeem. bet man buus dzeltena. un tas nekas, ka veiks melnaas mapiites funkciju.
06:22 pm
shai dienai pietiek. jaatin maajaas.
08:36 pm
galvaa paarliku visu sho nedeelju.. nebija viegla taa.. intensiiva, aktiiva rosiiba visu laiku bija.. daudz jau vairs netruuka, lai kaadaa briidii shonedeelj buutu taa )
08:56 pm
achele un luupas )
10:01 pm
shpaga )
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:17 am GMT.