smth
January 25th, 2008 
08:52 am - Šlesers: Lietuvieši un igauņi domā par ordeņu piešķiršanu ST tiesnešiem
Publicēta: 08:35 25.01.2008.

Rīga, 25.janv., LETA. Lietuvieši un igauņi domā par ordeņu piešķiršanu Satversmes tiesas (ST) tiesnešiem, jo ST lēmums atzīt daļu Rīgas teritorijas plānojuma brīvostā par neatbilstošu valsts pamatlikumam nodrošinās tiem papildu kravas.
Tā šorīt intervijā telekompānijas LNT raidījumam "900 sekundes" ironizēja satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC), komentējot pagājušajā nedēļā paziņoto ST spriedumu.
lasiit taalaak )
09:01 am - Laikraksts: Juristu birojs mēģina reģistrēt SIA nosaukumu no 25 vārdiem
Publicēta: 08:57 25.01.2008.

Rīga, 25.janv., LETA. Pazīstamajai juridisko pakalpojumu sniedzējai SIA "Heidelberga" atteikta nosaukuma maiņa uz ļoti īpatnēju 25 vārdu salikumu, šodien raksta laikraksts "Dienas Bizness".
"Viss mainījies skaļi klusēja migla virs pļavām aiz upes un jenotiņš to sajuta tik skaidri ka aizrāvās elpa un nosvīda uz ceļgaliem rātni uzliktās ķepiņas" (saīsinot - VMSKMVPAUUJTSTSKAEUNUCRUĶ) - šādu nosaukumu Uzņēmumu reģistrs (UR) atteicās piereģistrēt.
lasiit taalaak )
10:55 am - na zametku...
"Jelgavas pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra «Kultūra» šogad jau desmito gadu organizē Starptautisko ledus skulptūru festivālu. No 4. līdz 10. februārim Jelgavā iecerētas vērienīgas Starptautiskā ledus skulptūru festivāla 10 gadu jubilejas svinības.

Jaasaplaano nedeeljas nogales taa, lai taa nedeeljas nogale buutu briiva un vareetu turp aizdoties.
02:07 pm - Seared salmon with heather honey dressing
atkal zivs
03:38 pm - Krievija izraida Latvijas diplomātu
Publicēta: 15:05 25.01.2008.

Maskava, 25.janv., LETA--ITAR-TASS. Krievija izraida Latvijas diplomātu, kuram divu dienu laikā jāpamet Krievija, paziņoja Krievijas Ārlietu ministrija.
lasiit taalaak )
04:36 pm - citaats ir dokumenta
"...izveidota vienota jaunatnes informācijas mākas lapa, kur iekļauta informācija par neformālās izglītības iespējām.."
06:57 pm
saprotu, ka esmu pavisam kritusi timberland valgos.. maajaas ejot, ieskreeju kongresu namaa, kur pilnaa sparaa tika dzerts viins un eestas knapmaiziites, un skaneeja dzhezs.. liidz ar to afishas izpeetiishana nesanaaca - savaacu tikai biljetes uz positivus ab.. ja jau vecriigas tuvumaa principaa atrados, noleemu aiziet liidz gc esoshajam timberland... nu, jaa.. tiem zaabakiem, kurus jau kopsh rudens regulaari timberland veikalos panjeemu rokaas un noglaastiju bija samazinaata cena uz pusi.. uzlaikoju un sapratu, ka ir!!! bet taa aada.. taada maiga, miiksta... un taa kraasa... gaisha.. patiesiibaa aarkaartiigi patiik shos zaabakus glaastiit ;)) protams, nespeeju attureeties pakjert arii vienus gandriiz baltus pussaazabakus ;) nu, negribas man ne melnus, ne bruunus apavus vairs.. gribas gaishus, ljoti gaishus... taadus, kaadus latvijaa patiesiibaa reti kaads valkaa.. jo esot tachu nepraktiski.. un veel gribas taadus riktiigi sarkanus.. bet, cik zinu, latvijaa taadi timberland sarkanie nav maniiti liidz shim... laikam arii jautaajums ir pieprasiijumaa... varbuut beidzot buus jaasanjemas un timberland maajas lapaa pashai jaauzdizainee taadus apavus, kaadus kaarojas, lai shamie uztaisa un atsuuta ;)
07:23 pm
gribas apmeeram kaut ko taadu... pie dizaina veel jaapiestraadaa...nevaru saprast, kaadu zoli gribas vairaak - melnu vai beeshiigu/medus kraasaa...jaapadomaa.. kad izdomaas, tad pasuutiis ;))

zaabuks
10:00 pm
shovakar kaut kaa dusmas uznaaca... peedeejaa laikaa jau shkjita, ka beidzot esmu saakusi palaist visu prom..aizmirst, piedot, nedomaat..bet shovakar..shovakar kaut kaadas dusmas ir klaat un gruuti taas aptureet...veljas un veljas taas dusmas virsuu...dusmojos uz sevi, dusmojos uz vinju.. par izdariito, neizdariito, pateikto, nepateikto..te tev nu bija "atlaist"...
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:28 am GMT.