smth
January 23rd, 2008 
07:41 am
nu, ko.. man izdevaas! pirms aizmigshanas izlasiiju vienu nodalju graamataa, paarvareeju kaardinaajumu turpinaat lasiit :) un aizmigu veel pirms 23.. :) tiesa naktii duksim bija staigaajamais laiks - ik pa briidim mani pabakstiija, lai ielaizhu zem segas vai arii lai pabuzhinu galvu.. bet vienalga - juutos pagaidaam gana labi un galvenais ir sajuuta, ka tomeer esi izguleejies :)
nju, ko - brokastiis svaigas avenes :) un jaatin uz darbu..shodien atkal pa miitinjiem vien diena...
09:21 am - Tiesa skatīs darbinieka prasību pret "Rīgas satiksmi" par pretlikumīgu atlaišanu no darba
Publicēta: 01:22 23.01.2008.

Rīga, 23.janv., LETA. Rīgas apgabaltiesa šodien skatīs strīdu starp bijušo pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" darbinieku Aleksandru Dudarevu un uzņēmumu par nelikumīgu atlaišanu no darba, kā arī kompensāciju piedzīšanu par nepareizi aprēķinātajām virsstundām un nakts darbu, aģentūru LETA informēja Dudareva pārstāvis, juridiskā biroja "Nika Serviss" jurists Juris Bricis.
lasiit taalaak )
09:55 am - Honey mustard chicken with herb salad
un veel viena vista :)
12:52 pm - Likvidēs 17 partijas
Publicēta: 12:22 23.01.2008.

Rīga, 23.janv., LETA. Politisko partiju reģistrā nav pārreģistrējušās 17 partijas, kuras nu tiks likvidētas, šodien žurnālistus informēja Uzņēmumu reģistra (UR) galvenā valsts notāra pienākumu izpildītājs Helmuts Jauja.
lasiit taalaak )
01:31 pm
milford - sternenglanz. garsho!
01:40 pm - Iecerēts vērienīgi izgaismot Rīgas kanālu un tam pieguļošās teritorijas
Publicēta: 13:33 23.01.2008.

Rīga, 23.janv., LETA. Iecerēts vērienīgi izgaismot Rīgas kanālu un tam pieguļošās teritorijas, šodien žurnālistus informēja Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks (LPP).
lasiit taalaak )
02:51 pm - Par 2007.gada vārdu atzīts "ēnstrādnieks"; gada nevārds - "siera produkti"
Publicēta: 14:29 23.01.2008.

Rīga, 23.janv., LETA. Par 2007.gada vārdu atzīts "ēnstrādnieks", kas apzīmē nelegāli nodarbinātu personu, savukārt par gada nevārdu kļuva "siera produkti", ar ko domāti sierveida izstrādājumi.
Savukārt par gada spārnotā teiciena autoru kļuvis nu jau bijušais Latvijas Televīzijas ģenerāldirektors Jānis Holšteins ar savu paziņojumu, ka "bojāts horizontālais taimkods" - teicienu, kas iemieso pēdējā gada vairīšanos no patiesības.
lasiit taalaak )
03:57 pm
tas, kas saak notikt sheit darbaa saak izraisiit manii lielu...nee, pat milziigu!!! neizpratni. kundziite atnaak, uztaisa milziigu skandaalu.. nee, ne jau saak no apakshas skandaleet, bet no pashas augshas... un par ko? par to, ka vinjai ir sajuuta, ka mees vinjai par maz informaaciju suutam... par to, ka mees izlemjam pa lielam taas lietas.. un vispaar jau taa tam buutu arii jaabuut, ka mees skatamies plashaak, bet vinjiem pajautaajam viedokli tad, kad tas ir nepiecieshams...
rodas jautaajums - nafig vinjai tas bija vajadziigs? vai vinja pati nesaprot, ka ar sho savu darbiibu vinja panaaks tikai to, ka mees vinjus paarpludinaasim ar informaaciju, ko vinji nespees sagremot... iiso terminju deelj, vinji saaks aurot.. tulkojumu deelj - veel vairaak aurot.. trakaakais ir tas, ka shkjiet, ka vajadzees visus epastus, ko suutu vinjiem, saglabaat.. kaa pieraadiijumu tam, ka komunikaacija ir notikusi.. jaasaak protokoleet visas sarunas...sviests kaut kaads. bet ko lai citu dara?
darba liidz ar to nekljuus mazaak... un vieglaak arii nekljuus.. jo... diemzheel, kaa raada liidzshineejaa pieredze, nereti sanjemtais viedoklis ir tik tuvredziigs, ka briesma. un pameegjini tikai nenjemt to veeraa - kliegshana buus kaa mazam, grazhiigam beernam..
ai, nezinu, nezinu, nezinu..
shobriid ir stadija, kad gribas atshaut vienkaarshi..
khe, tikko kundziite piezvaniija un saldaa balsii noduudoja man, ka baigi grib tikt valjaa no viena zhurnaalista un uzsuutiit mums... es apsoliiju iedot info, lai pati runaa.
05:47 pm
viss. shai dienai pietiek trakonama. jaatin maajaas.
07:26 pm
spuldziites, bumbinjas un spiiguljus skatlogos jau nomainiija sirsninjbaloni, laachi ar sirdiim, plastmasas rozes un viskautkas cits sarkanaa kraasaa..
07:45 pm
nezin kaapeec shii bilde atgaadinajaa alisi briinumzemee.. shii vareetu buut pieaugusi alise ;)

a
08:06 pm
apnjemshanaas shai vasarai:
jaasavaac daudz, daudz, daudz avenju un jaasasaldee taas :) ir tik forshi tagad ziemaa taas eest ;)
09:20 pm
pilniigi un absoluuti neticami...
domburbezshovaa mums ir... Edgars Zalaans ;)
haa haa haa...
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:26 am GMT.